- 12,696
- 4,932
- 113
Bir gol atamadı vayyyyyy be
Sorma ya boş boş top oynadılar ikinci yari9 korner kullanmış gol atamıyor
Şike var bence 9 korner kullandı bideSorma ya boş boş top oynadılar ikinci yari
Olabilir evetŞike var bence 9 korner kullandı bide
Geçmiş olsun dostkimsenin başına gelmicek şey benim balıma geldi süpriz kupon kesin tutar dedik tekten yattı bu sportsbet parayı askıya aldı bana bir ton belge istedi ağzımı bozmama az kaldı
Geçmiş olsun dostum inşallah sorun çıkmazkimsenin başına gelmicek şey benim balıma geldi süpriz kupon kesin tutar dedik tekten yattı bu sportsbet parayı askıya aldı bana bir ton belge istedi ağzımı bozmama az kaldı
Daha önce oynadinmi burada hiçkimsenin başına gelmicek şey benim balıma geldi süpriz kupon kesin tutar dedik tekten yattı bu sportsbet parayı askıya aldı bana bir ton belge istedi ağzımı bozmama az kaldı
🙏🥺kimsenin başına gelmicek şey benim balıma geldi süpriz kupon kesin tutar dedik tekten yattı bu sportsbet parayı askıya aldı bana bir ton belge istedi ağzımı bozmama az kaldı
Kesin uğraştırırlar altı üstü 2,8/3 K para sanki adam milyon çekim yaptı selfi ikametgah video tapu daire bebeklik resmi ister bunlar şimdi anasını satim@Garen123 ne yaptın dostum halletinmi yoksa ugrastiriyormu şerefsizler
Sorma vallahi insanda keyif bırakmıyor namussuzlarKesin uğraştırırlar altı üstü 2,8/3 K para sanki adam milyon çekim yaptı selfi ikametgah video tapu daire bebeklik resmi ister bunlar şimdi anasını satim