- 131
- 56
- 28
Cidden mi belki yanlışlıkla atarlar 😁2500 e düşürcekler demin ben de denedim![]()
Cidden mi belki yanlışlıkla atarlar 😁2500 e düşürcekler demin ben de denedim![]()
şansını denemiş olursunCidden mi belki yanlışlıkla atarlar 😁
Evet o değil de 2.500 yatirsak verirmi acabaşansını denemiş olursun
senceEvet o değil de 2.500 yatirsak verirmi acaba
Haklısın valla bekleyelim belki yatırıp çeken olursence2500 yatırımı git baska yere yap 2 oran çevir 5000 alacan zaten neden riske giriosun ki
Yalanına şimdi, nedense hiç alakasız kişiler alıyor hepValla 2500 yatırdım ödediler arkadaşlar site adamı falan değilim parası olan yatirsin alsın çevrimi tamamlayanlarEkli dosyayı görüntüle 872998
Aynen oylee 2.500 kendin at kafana gore cevir cek yav milleti bedavadan 2.500 unden edicekler . Buraya atip çop edeceginee sokaagaa at bulan duaa eder sevaba girersin bunlarrr aha bi enayi daha 2.500 attiii saplaaaaa diye dalga geciorlardir orrrrrrrrrrsence2500 yatırımı git baska yere yap 2 oran çevir 5000 alacan zaten neden riske giriosun ki
Yav sen erkeksin yaa at o zaman 2.500 oderlersee hepsi senin olsun yap bu erkekligi o zaman hadii milleti zarara solkmayin ya insan olunKardeşim ben zorla yatır demiyorum şüphesi olanlar için diyorum çevrimi tamamladiysan yatır adamlar ödeme yapıyor 45 dakikada geldi benim gelirse paranın yarısını alırım gelmezse ben paranı aticam sana tamam mı kabul müsün
Nee roma mizragi kankaa . Bildiginn POSEIDON MIZRAGII 3 DILDOLU xD hauahauahajaNE FÜZESİ ABİ BİLDİĞİN ROMA MIZRAĞI
Yav sen erkeksin yaa at o zaman 2.500 oderlersee hepsi senin olsun yap bu erkekligi o zaman hadii milleti zarara solkmayin ya insan olun
Bu parayı ben dün akşam çektim kardeşim elimde olmuş olsaydı sana atardım 2500 ama sen geri atarmiydin orası meçhulYav sen erkeksin yaa at o zaman 2.500 oderlersee hepsi senin olsun yap bu erkekligi o zaman hadii milleti zarara solkmayin ya insan olun
Ben atarım namus Şeref sözüBu parayı ben dün akşam çektim kardeşim elimde olmuş olsaydı sana atardım 2500 ama sen geri atarmiydin orası meçhul
1k kabulsen ben okeyimBu parayı ben dün akşam çektim kardeşim elimde olmuş olsaydı sana atardım 2500 ama sen geri atarmiydin orası meçhul
Arada 3/5 kişiye kaybettirecekki herkes kazanırsa herkes uyanırBen bakiyeyi kaybettim sahte olsa yükselmezmiydi para
Sesin çıkmıyor kral ?Bu parayı ben dün akşam çektim kardeşim elimde olmuş olsaydı sana atardım 2500 ama sen geri atarmiydin orası meçhul