http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Gambleron Deneme Bonusu

Beyaz54

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
59
16
8
Valla 2500 yatırdım ödediler arkadaşlar site adamı falan değilim parası olan yatirsin alsın çevrimi tamamlayanlarScreenshot_20251101-224041~2.jpg

Beyaz54

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
59
16
8
Kardeşim ben zorla yatır demiyorum şüphesi olanlar için diyorum çevrimi tamamladiysan yatır adamlar ödeme yapıyor 45 dakikada geldi benim gelirse paranın yarısını alırım gelmezse ben paranı aticam sana tamam mı kabul müsün

Kukumakusu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
212
32
28
sence :D 2500 yatırımı git baska yere yap 2 oran çevir 5000 alacan zaten neden riske giriosun ki
Aynen oylee 2.500 kendin at kafana gore cevir cek yav milleti bedavadan 2.500 unden edicekler . Buraya atip çop edeceginee sokaagaa at bulan duaa eder sevaba girersin bunlarrr aha bi enayi daha 2.500 attiii saplaaaaa diye dalga geciorlardir orrrrrrrrrr

Kukumakusu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
212
32
28
Kardeşim ben zorla yatır demiyorum şüphesi olanlar için diyorum çevrimi tamamladiysan yatır adamlar ödeme yapıyor 45 dakikada geldi benim gelirse paranın yarısını alırım gelmezse ben paranı aticam sana tamam mı kabul müsün
Yav sen erkeksin yaa at o zaman 2.500 oderlersee hepsi senin olsun yap bu erkekligi o zaman hadii milleti zarara solkmayin ya insan olun

Beyaz54

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
59
16
8
Yav sen erkeksin yaa at o zaman 2.500 oderlersee hepsi senin olsun yap bu erkekligi o zaman hadii milleti zarara solkmayin ya insan olun

Oğlum ne yalan aticam sana kuran çarpsın gönderdiler lan bende sizin gibi düşündüm denedim gönderdiler ben neden kendimi boş yere sövdürteyim çevrim yaptıysan bedava dan 2.500 Alıcan daha ne siteyi savunmuyorum başka algı yapmayın kardeşim zorla at demiyorum size eğer çevrimi tamamlayanlar varsa 2500 TL yatirsinlar yemin ederim gönderiyorlar kardeşim