http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Gambleron Deneme Bonusu

Beyaz54

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
59
16
8
Arada 3/5 kişiye kaybettirecekki herkes kazanırsa herkes uyanır :)
Benim ve kardeşimin hesabın dan oynadım kardeşimin ki çevrimi yapmadan kasa bitti benim hesabım da çevirim yaptım kasa en son 30 Bin küsürdü borç aldım arkadaştan sonra yükledim 45 50 dakika sürdü yatırdılar

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,823
1,248
113
Tam 1milyon oluyodum bakiyemi silip beni kapının önüne koydular mk😅 eğleniyoduk ne güzel

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,202
1,488
113
@Shellac @Daimon konu kilit başkan dolandırıcı site millet parasından olmasin
abicim bu sitenin konusunu geçen gün gördüm senin gibi birisi gelmiş bonus bitmiş - dolandırıcı yazmış konu kilitlenmiş. Çektim diyen 3-4 kişi var ben de dün çektim. Bi bok yapmadan dolandırıcı konu kilit diye neden yaygara yapıyorsun paran mı kaldı ? Faydalanacak insanların da kafasını karıştırıyorsunuz başka bir bok değil. 1 hafta sonra filan başka şey olur konuşulur ayrı da şimdi faydalanacak insanları baltalamaktan başka bir şey değil bu

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,202
1,488
113
Arkadaşlar vallah borç alacam bir kuruş param yok gerçekten ödeme yapıyor mu
Borç parayla kumar işine girme dostum. Öder öder tak sana ödemez mağdur olursun kalsın kenarda paran olursa değerlendir. Ödeme aldım ben ama site %100 güvenilir diyemem tabi. Borç ile kumar işine hiç bir türlü bulaşma

Beytullah72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
130
56
28
Borç parayla kumar işine girme dostum. Öder öder tak sana ödemez mağdur olursun kalsın kenarda paran olursa değerlendir. Ödeme aldım ben ama site %100 güvenilir diyemem tabi. Borç ile kumar işine hiç bir türlü bulaşma
Yok kral para yok şuanda ama çevrim herşeyi bitirdim sadece 2500 yatırıp 5 çekecem sizden bilgi istiyorum sadece