Olsaydı ona atardım kral diyorum ya olsaydı diye yazdığımda da kimsenin benim 5 Kuruşun da gözüm yok Allah gönlünüze göre versin zorla inandırmak zorunda değilim ben sana merakınızı gidermek için söyledim açıklama yaptımBen atarım namus Şeref sözü
Olsaydı ona atardım kral diyorum ya olsaydı diye yazdığımda da kimsenin benim 5 Kuruşun da gözüm yok Allah gönlünüze göre versin zorla inandırmak zorunda değilim ben sana merakınızı gidermek için söyledim açıklama yaptımBen atarım namus Şeref sözü
yatırım yapmadan mı ?Evet çevrim tamamlamıştım kalan bakuye 10800 idi 5000 paratim ile talep verdim gonderdiler
Benim ve kardeşimin hesabın dan oynadım kardeşimin ki çevrimi yapmadan kasa bitti benim hesabım da çevirim yaptım kasa en son 30 Bin küsürdü borç aldım arkadaştan sonra yükledim 45 50 dakika sürdü yatırdılarArada 3/5 kişiye kaybettirecekki herkes kazanırsa herkes uyanır![]()
Ödüyor da bunlar inanmak istemiyor site elamanı damgasını vuruyorlar adama
Bu sitenin iki kere konusu kapandi2500 yatırım yaptım 5000 cektim
Site adamilavuyatırdım çektim arkadaşlar ben 5 dk da hesapta 5000 kanıt var attim
Kesin mi kralsite ödeme yapıyor dostlar
abicim bu sitenin konusunu geçen gün gördüm senin gibi birisi gelmiş bonus bitmiş - dolandırıcı yazmış konu kilitlenmiş. Çektim diyen 3-4 kişi var ben de dün çektim. Bi bok yapmadan dolandırıcı konu kilit diye neden yaygara yapıyorsun paran mı kaldı ? Faydalanacak insanların da kafasını karıştırıyorsunuz başka bir bok değil. 1 hafta sonra filan başka şey olur konuşulur ayrı da şimdi faydalanacak insanları baltalamaktan başka bir şey değil bu
Borç parayla kumar işine girme dostum. Öder öder tak sana ödemez mağdur olursun kalsın kenarda paran olursa değerlendir. Ödeme aldım ben ama site %100 güvenilir diyemem tabi. Borç ile kumar işine hiç bir türlü bulaşmaArkadaşlar vallah borç alacam bir kuruş param yok gerçekten ödeme yapıyor mu
Kardeşim bana ödedi bende borç alıp şansımı denedim ama yanıltmak ta istemem ama bana ödedi yaniArkadaşlar vallah borç alacam bir kuruş param yok gerçekten ödeme yapıyor mu
Yok kral para yok şuanda ama çevrim herşeyi bitirdim sadece 2500 yatırıp 5 çekecem sizden bilgi istiyorum sadeceBorç parayla kumar işine girme dostum. Öder öder tak sana ödemez mağdur olursun kalsın kenarda paran olursa değerlendir. Ödeme aldım ben ama site %100 güvenilir diyemem tabi. Borç ile kumar işine hiç bir türlü bulaşma
ödedi dostum 20 dakikada bana sorunsuz. Umarım kazasız belasız sen de çekersinYok kral para yok şuanda ama çevrim herşeyi bitirdim sadece 2500 yatırıp 5 çekecem sizden bilgi istiyorum sadece
Ödeme yapıyor kardeşimYok kral para yok şuanda ama çevrim herşeyi bitirdim sadece 2500 yatırıp 5 çekecem sizden bilgi istiyorum sadece