- 27,372
- 16,437
- 113
@Gallipoli battık demeyesin 7-8 çat çat vurdun 9-10 un yap büyük heyecan yapalım site değiştirmek sanırım uğurlu geldi aynı şekilde değiştirme mi yapacaksın acaba dostum?
Oto yıkama dükkanı açacağım büyük ölçekli hayırlısıyla 2,5m civarı bütçe ileHadi inşallah hangi iş üstüne dost
250k civarı borcum var. Bittiği gün kumarı sadece eğlencesine 100e 100k veren kupon yaparak, takip bile etmeyerek oynayacam da bitmiyor. 50k eritsem 70 artıyor.Böyle bir hayat şekli yok dost inşallah bı gün gerçekten farkına varırız
Adını balım koy 😁Oto yıkama dükkanı açacağım büyük ölçekli hayırlısıyla 2,5m civarı bütçe ile
Hangi şehirdesin dostOto yıkama dükkanı açacağım büyük ölçekli hayırlısıyla 2,5m civarı bütçe ile
Adını balım koy 😁Oto yıkama dükkanı açacağım büyük ölçekli hayırlısıyla 2,5m civarı bütçe ile
İnşallah dostum250k civarı borcum var. Bittiği gün kumarı sadece eğlencesine 100e 100k veren kupon yaparak, takip bile etmeyerek oynayacam da bitmiyor. 50k eritsem 70 artıyor.
Hadi hayırlısı kar marjini nasıl dostOto yıkama dükkanı açacağım büyük ölçekli hayırlısıyla 2,5m civarı bütçe ile
NeresiOto yıkama dükkanı açacağım büyük ölçekli hayırlısıyla 2,5m civarı bütçe ile
Şu dediğini 1,7m borcum varken de dedim +870bin tl kardayken de dedim olmuyor illa tuzağa çekiyor iller kardeşim sakın ama sakın büyük konuşma şu son 7 senemi roman olarak yazsam yok satar emin ol karışmadığım saçma olay kalmadı dibin dibini de gördüm zirvenin zirvesini de , tümbette 35k parayı 7,4m yapıp 6,4 ezdim 1 m çektim aptallığa bak aklıma geldikçe kendimi doğrayasım geliyor..250k civarı borcum var. Bittiği gün kumarı sadece eğlencesine 100e 100k veren kupon yaparak, takip bile etmeyerek oynayacam da bitmiyor. 50k eritsem 70 artıyor.
Tdağ Çorlu dostNeresi
Çok erkeksi bi isim oldu tabela da pembe olsun mu nasıl fikir ?Adını balım koy 😁
Dost 7.4m varken ne hayal ettşn diyecem de o psikolojiyi de biliyorum, kafa gitti mi 30m de olsa duramıyor insanŞu dediğini 1,7m borcum varken de dedim +870bin tl kardayken de dedim olmuyor illa tuzağa çekiyor iller kardeşim sakın ama sakın büyük konuşma şu son 7 senemi roman olarak yazsam yok satar emin ol karışmadığım saçma olay kalmadı dibin dibini de gördüm zirvenin zirvesini de , tümbette 35k parayı 7,4m yapıp 6,4 ezdim 1 m çektim aptallığa bak aklıma geldikçe kendimi doğrayasım geliyor..
Cihanım anladı neden dediğimi😁Çok erkeksi bi isim oldu tabela da pembe olsun mu nasıl fikir ?![]()
Değişiyor günde 30 bin de çıkar / kar değil kazanç olarak yüzde 70 felan bırakıyor 20Hadi hayırlısı kar marjini nasıl dost
Kafam güzeldi Sugar1000 de 500bin 700bin süper bonus alıyordum anasını satim akla bak aksmdmdDost 7.4m varken ne hayal ettşn diyecem de o psikolojiyi de biliyorum, kafa gitti mi 30m de olsa duramıyor insan
Çorlu fena yer değil bı kaç sefer geldim oto yıkama işinde para vardır her zaman 2.5 milyona açabiliyorsan hiç düşünme direkt açTdağ Çorlu dost
1 senede parasını çıkarıyorsa bi iş çok okey zatenDeğişiyor günde 30 bin de çıkar / kar değil kazanç olarak yüzde 70 felan bırakıyor 20
Bin de sen ona 5 te bırakabilir ama aylık 200 lira kasaya para koyarsın ölüsü tüm giderler çıkınca
Geçmiş olsun dost. Ben oraları göremedim. Başıma gelse kafayı yerdim heraldeKafam güzeldi Sugar1000 de 500bin 700bin süper bonus alıyordum anasını satim akla bak aksmdmd