http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Gallipoli / Kasa 300 TL Hedef 11 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,835
3,461
113
Ben hiç ceza yemedim banka hesabıma tekte 180k çektim en fazla ama ben

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,377
16,440
113
Payfix ile 8 saatte 3,6 m çekim 3,2 m yatırım yaparsan parça parça kanıtlarlar 😅😅
Abartısız 33 tl param vardı şans bi
Aktı gitti para çekmediğim site kalmadı sonra kaybet kazan kaybet kazan 367k artıda kapattım 8-9 saati 80 lira borç vardı onu ödedim baya para ezdim araba aldım 2. Günü gidip direğe çarptım 40bin lira zararla sattım falan filan ne pok yediğim hiç belli olmayan zamanlar

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,835
3,461
113
Abartısız 33 tl param vardı şans bi
Aktı gitti para çekmediğim site kalmadı sonra kaybet kazan kaybet kazan 367k artıda kapattım 8-9 saati 80 lira borç vardı onu ödedim baya para ezdim araba aldım 2. Günü gidip direğe çarptım 40bin lira zararla sattım falan filan ne pok yediğim hiç belli olmayan zamanlar
Benim de pandemi zamanı son 3.5 lira kalmıştı hesapta rulette 40 yapıp çekmiştim. Ertesi gün yşne rulette kaybettim hepsini ah kafam

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,491
5,589
113
O dönemde para cezasını kabul etmezsen kabahatler kanunundan çıkarıp hakkında kamu davası açıyorlardı ve 2-3 içinde 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası alıyordun ve siciline işleniyordu
Bende o cezayı aldım hala ödemedim duruyor ama oynadım için oncezayi yazdılar oynatan olsam direk içeri alirlardi

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,377
16,440
113
Oynatmak başka bişey ama. Olmayan bişeyi nasıl kanıtlayacak
Hesaptan çıkış girişlerin sebebi
Ve kişi isim soy isim soruyor son 3 işlemi ezbere saat isim soy isim ikematgah verebilirsen ki imkansız işlem yapmıyorlar veremezsen oynatan gözüküyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...