http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Gallipoli / Kasa 300 TL Hedef 11 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,372
16,437
113
@Gallipoli battık demeyesin 7-8 çat çat vurdun 9-10 un yap büyük heyecan yapalım site değiştirmek sanırım uğurlu geldi aynı şekilde değiştirme mi yapacaksın acaba dostum?

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,372
16,437
113
250k civarı borcum var. Bittiği gün kumarı sadece eğlencesine 100e 100k veren kupon yaparak, takip bile etmeyerek oynayacam da bitmiyor. 50k eritsem 70 artıyor.
Şu dediğini 1,7m borcum varken de dedim +870bin tl kardayken de dedim olmuyor illa tuzağa çekiyor iller kardeşim sakın ama sakın büyük konuşma şu son 7 senemi roman olarak yazsam yok satar emin ol karışmadığım saçma olay kalmadı dibin dibini de gördüm zirvenin zirvesini de , tümbette 35k parayı 7,4m yapıp 6,4 ezdim 1 m çektim aptallığa bak aklıma geldikçe kendimi doğrayasım geliyor..

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,823
3,434
113
Şu dediğini 1,7m borcum varken de dedim +870bin tl kardayken de dedim olmuyor illa tuzağa çekiyor iller kardeşim sakın ama sakın büyük konuşma şu son 7 senemi roman olarak yazsam yok satar emin ol karışmadığım saçma olay kalmadı dibin dibini de gördüm zirvenin zirvesini de , tümbette 35k parayı 7,4m yapıp 6,4 ezdim 1 m çektim aptallığa bak aklıma geldikçe kendimi doğrayasım geliyor..
Dost 7.4m varken ne hayal ettşn diyecem de o psikolojiyi de biliyorum, kafa gitti mi 30m de olsa duramıyor insan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...