Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray Süper Lig'de 15. Haftanın Açılış Maçında Samsunspor'u Konuk Ediyor 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,601
1,286
113
Bu çamur atma, polemik yaratma dilini artık bırakmamız lazım.

Turgay Ciner'in parasını verdiği takım Fenerbahçe'ye 12 maç üst üste yenilirken; Thiam'ı Fenerbahçe'ye hediye edip, Diagne için Galatasaray'dan 13 milyon euro talep ederken bir sorun yoktu.
Ya da Karagümrük'ün parasını veren Süleyman Hurma, Hakan Safi'den sponsorluk alıp Ali Koç'un evinde maç seyrederken, Mesut Özil'i transfer ettiği için Fenerbahçe'ye teşekkür ederken bir sorun yoktu. Galatasaraylı olan sadece tek bir kişi çıkınca mı sorun oldu?

Üstelik Samsunspor şu anda Konferans Ligi'nde namağlup lider durumda gayet iyi yönetiliyor. Adamın eleştirilecek hiç ama hiçbir yönü yok.
Bu yazdıklarının benimle ne alakası var? Git fenerli çapulculara yaz bunları. Ben bu adamın bizi zan altında bırakmasını sevmiyorum hepsi bu. Galatasarayla adı anılacak kalitede birisi kesinlikle değil, aşalığın teki.

Yaritza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
754
202
43
Bu yazdıklarının benimle ne alakası var? Git fenerli çapulculara yaz bunları. Ben bu adamın bizi zan altında bırakmasını sevmiyorum hepsi bu. Galatasarayla adı anılacak kalitede birisi kesinlikle değil, aşalığın teki.
Aşağılık bayağı ağır bir sıfat bunu hakedecek ne yaptı ki ben mi bir şeyi atlıyorum?

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,815
4,984
113
Yapılan şikeyi gördünüz mü penaltı verilmedi vara bile gidilmedi yazıklar olsun

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,511
1,584
113
% 1 milyon penaltı verilmedi samsun 😂

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,459
3,573
113
Kaymak gibi grup
Abd Paraguay Australya
Playofu geçersek bu gruptan çıkarız

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,741
4,184
113
Bir Galatasarayli olarak diyorum pozisyon çok net penaltı çok net penaltı bu penaltıyi vermesi lazımdı Kadıköyde Galatasarayi doğradı burda da samsunu istemiyorum abi ben ne dogranmak nede pohpohlanmak hakem nasıl geçen hafta fenere verdiyse tüm grileri bugünde Galatasaraya verdi yazık oldu

dextermorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
131
65
28
Bir Galatasarayli olarak diyorum pozisyon çok net penaltı çok net penaltı bu penaltıyi vermesi lazımdı Kadıköyde Galatasarayi doğradı burda da samsunu istemiyorum abi ben ne dogranmak nede pohpohlanmak hakem nasıl geçen hafta fenere verdiyse tüm grileri bugünde Galatasaraya verdi yazık oldu
Helal olsun sana en azından doğruyu gören bir gs li görmek beni mutlu etsin tuttuğum takım şampiyon olsun yada başkası önemli değil ama bu kadar açık olmaz yani bu nedir kardeşim emek hırsızlığı bu samsunun suçu ne

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,979
32,409
113
Turkiye liginde bu hakemlerin hepsi açık açık şike yapiyorlar artik bunların tümünü iceri almak lazım dünyanın her yerinde bariz olan pen turkiye liginde verilmedi ayni pozisyon gs ye olsa vermesinlerde görelim dünyanın en kötü ligi maalsef turkiye ilgidir izlemeye bile değmez artik çok yazik

Gokhandgnc35

Ayakkabıdan su içenler derneği başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,479
14,373
113
yazıklar olsun bu ligede bu hakemlerede vermedigi penaltıya bak

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,741
4,184
113
Helal olsun sana en azından doğruyu gören bir gs li görmek beni mutlu etsin tuttuğum takım şampiyon olsun yada başkası önemli değil ama bu kadar açık olmaz yani bu nedir kardeşim emek hırsızlığı bu samsunun suçu ne
Kesinlikle üzüldüm Samsun adına söylencek bişey yok başka

Janveljan37

BenFero
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,731
2,661
113
Yazıklar olsun pes pes bu kadar da olmaz..

RedfoX

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,105
1,169
113
Turkiye liginde bu hakemlerin hepsi açık açık şike yapiyorlar artik bunların tümünü iceri almak lazım dünyanın her yerinde bariz olan pen turkiye liginde verilmedi ayni pozisyon gs ye olsa vermesinlerde görelim dünyanın en kötü ligi maalsef turkiye ilgidir izlemeye bile değmez artik çok yazik
Şike değil dost totolari yemedi var'a çağırmaya
(GS liyim)

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,547
14,761
113
maça +6 almıştım samsun'un penaltıyı incelerken iyi bari gelecek dedim vermedi şaşırdım. geçen haftanın diyeti diye vermediler resmen halbuki şunlara hiç gerek yok. her maç düzgün yönetim yapsalar şunlara gerek kalmayacak. samsun 2.yarı çok iyi oynadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...