- 116,480
- 87,224
- 113
Bu yazdıklarının benimle ne alakası var? Git fenerli çapulculara yaz bunları. Ben bu adamın bizi zan altında bırakmasını sevmiyorum hepsi bu. Galatasarayla adı anılacak kalitede birisi kesinlikle değil, aşalığın teki.Bu çamur atma, polemik yaratma dilini artık bırakmamız lazım.
Turgay Ciner'in parasını verdiği takım Fenerbahçe'ye 12 maç üst üste yenilirken; Thiam'ı Fenerbahçe'ye hediye edip, Diagne için Galatasaray'dan 13 milyon euro talep ederken bir sorun yoktu.
Ya da Karagümrük'ün parasını veren Süleyman Hurma, Hakan Safi'den sponsorluk alıp Ali Koç'un evinde maç seyrederken, Mesut Özil'i transfer ettiği için Fenerbahçe'ye teşekkür ederken bir sorun yoktu. Galatasaraylı olan sadece tek bir kişi çıkınca mı sorun oldu?
Üstelik Samsunspor şu anda Konferans Ligi'nde namağlup lider durumda gayet iyi yönetiliyor. Adamın eleştirilecek hiç ama hiçbir yönü yok.
Aşağılık bayağı ağır bir sıfat bunu hakedecek ne yaptı ki ben mi bir şeyi atlıyorum?Bu yazdıklarının benimle ne alakası var? Git fenerli çapulculara yaz bunları. Ben bu adamın bizi zan altında bırakmasını sevmiyorum hepsi bu. Galatasarayla adı anılacak kalitede birisi kesinlikle değil, aşalığın teki.
Ceza sahası içi top direk elden vücuda geliyor fenasal bir şikeYapılan şikeyi gördünüz mü penaltı verilmedi vara bile gidilmedi yazıklar olsun
Helal olsun sana en azından doğruyu gören bir gs li görmek beni mutlu etsin tuttuğum takım şampiyon olsun yada başkası önemli değil ama bu kadar açık olmaz yani bu nedir kardeşim emek hırsızlığı bu samsunun suçu neBir Galatasarayli olarak diyorum pozisyon çok net penaltı çok net penaltı bu penaltıyi vermesi lazımdı Kadıköyde Galatasarayi doğradı burda da samsunu istemiyorum abi ben ne dogranmak nede pohpohlanmak hakem nasıl geçen hafta fenere verdiyse tüm grileri bugünde Galatasaraya verdi yazık oldu
Kesinlikle üzüldüm Samsun adına söylencek bişey yok başkaHelal olsun sana en azından doğruyu gören bir gs li görmek beni mutlu etsin tuttuğum takım şampiyon olsun yada başkası önemli değil ama bu kadar açık olmaz yani bu nedir kardeşim emek hırsızlığı bu samsunun suçu ne
Şike değil dost totolari yemedi var'a çağırmayaTurkiye liginde bu hakemlerin hepsi açık açık şike yapiyorlar artik bunların tümünü iceri almak lazım dünyanın her yerinde bariz olan pen turkiye liginde verilmedi ayni pozisyon gs ye olsa vermesinlerde görelim dünyanın en kötü ligi maalsef turkiye ilgidir izlemeye bile değmez artik çok yazik