Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray Süper Lig'de 15. Haftanın Açılış Maçında Samsunspor'u Konuk Ediyor 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,192
9,719
113
Penaltı, topun kendınden sekmesi sebebi ile gidişatı bozmamasından kaynaklı verilmedi.
Bu pozisyona penaltı diyen kişiler kuralları bilmiyorlar maalesef, bu pozisyon dünyanin hiçbir yerinde penaltı değil, bu kadar dakikalarca incelenmesinde bile pis kokular var.
Galatasaray’ın 2 puanını çalamadılar denedıler ama yapamadılar.
PENALTI YOK DOĞRU KARAR.
HAKEMLERI TEBRIK EDERIM.
Pazartesi gününü konuşamayanlar burda bol keseden sallıyorlar görüyorumda takmıyorum. Sancheze yapılanın kırmızı olduğunu konuşamazlar. Galatasaray’a verilmeyen penaltıyı konuşamazlar. Pazartesi günü fenerin maçı 9 kişi bitirmesi gerekirken 11 kişi bitirdiğini konuşamazlar. Yine pazartesi günü gsnin yediği golden önce sancheze yapılan faulü konuşamazlar. 1 penaltı pozisyonu üstünden Galatasaray kollanıyor derler. Hiç takma bence konuşsunlar

makina123

hide on bush
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,159
14,144
113
Pazartesi gününü konuşamayanlar burda bol keseden sallıyorlar görüyorumda takmıyorum. Sancheze yapılanın kırmızı olduğunu konuşamazlar. Galatasaray’a verilmeyen penaltıyı konuşamazlar. Pazartesi günü fenerin maçı 9 kişi bitirmesi gerekirken 11 kişi bitirdiğini konuşamazlar. Yine pazartesi günü gsnin yediği golden önce sancheze yapılan faulü konuşamazlar. 1 penaltı pozisyonu üstünden Galatasaray kollanıyor derler. Hiç takma bence konuşsunlar
Sen kaale alıyonmu harbı sonuc belli mac bitmiş ayarı verip geçeceksin adam bana göz doktoru falan diyor bilmiyor ki benım gözlerde sorun yok kendisi futbol cahili pek fazla uzatmaya gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...