Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray Süper Lig'de 15. Haftanın Açılış Maçında Samsunspor'u Konuk Ediyor 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,598
1,283
113
Yorumun tamamı fanatiklik kokuyor kendi evinizin önünü süpürün ilk önce
Derken? Bu ülkede fanatiği olunacak bir takım varsa o da şanlı galatasarayımız başka büyük takım mı var? Utanmam bundan asla. İsteyen samsunlu da alınanilir sorun yok. Samsun diye bir takım kalmadı kelin tekinin oyuncağı içi boş bir marka artık sadece. Samsunluların bu takımı niye sahiplendiğini bir türlü anlayamıyorum, yazık cidden.

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,857
8,387
113
Derken? Bu ülkede fanatiği olunacak bir 4akım varsa o da şanlı galatasarayımız başka büyük takım mı var? Utanmam bundan asla. İsteyen samsunlu da alınanilir sorun yok. Samsun diye bir takım kalmadı kelin tekinin oyuncağı içi boş bir marka artık sadece. Samsunluların bu takımı niye sahiplendiğini bir türlü anlayamıyorum, yazık cidden.
Bende hasta Galatasaray liyim 3 yıl önceki alt ligde olan samsunspor u tabiki sahiplenecekler şehirlerinin takımı aynı görüşte değilim seninle

0birkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,019
365
83
Derken? Bu ülkede fanatiği olunacak bir takım varsa o da şanlı galatasarayımız başka büyük takım mı var? Utanmam bundan asla. İsteyen samsunlu da alınanilir sorun yok. Samsun diye bir takım kalmadı kelin tekinin oyuncağı içi boş bir marka artık sadece. Samsunluların bu takımı niye sahiplendiğini bir türlü anlayamıyorum, yazık cidden.
ney galatasray okuyamadım gözükmüyor

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,857
8,387
113
Öyle tabi 120 yıllık camialar bunlar. İnsanlar ömrünü adıyor. Türkiyede tek hobisi bu olan milyonlarca insan var. Şakası yapılır, tartışılır bi yere kadar. Ama aşağılamaya, hakarete gerek yok. Ayıp
Kırıcı yorum yapmamaya özen gösteriyorum da fanatik olursun da objektif de olmak gerek iyiye iyi kötüye kötü kendi görüşüm

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,265
8,549
113
Kırıcı yorum yapmamaya özen gösteriyorum da fanatik olursun da objektif de olmak gerek iyiye iyi kötüye kötü kendi görüşüm
Öyle tabi. Mesela ben fenerbahçeliyim, ben isterim ki gs ts bjk iyi olsun. Şimdi bazı galatasaray taraftarı küçük görüyor rakiplerini. E abi o zaman şampiyonluğunu da küçük görüyorsun sen. Kötü takımları yenip şampiyon olmuşsun. Aynısını fb de yapıyor da ben gs 3 senedir şampiyon diye onu örnek verdim

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,598
1,283
113
Bende hasta Galatasaray liyim 3 yıl önceki alt ligde olan samsunspor u tabiki sahiplenecekler şehirlerinin takımı aynı görüşte değilim seninle
Samsunspor değil kral o birisinin kendi özel şirketi samsun şehrinin bir takımı yok. Başındaki meymeneysiz istediği gibi takılıyor istediği saçmalıkları yapıyor samsun halkı da hiçbir şey diyemiyor. Çünkü adamın kendi malı. Aynısı göztepe için de geçerli aliağa spor diye bir takımı aldılar göztepe yaptılar başımıza sahibi de londra merkezli sport republic. Hani bunun neresinde göztepe? Göztepeyşe alakası olmayan saçma sapan bir şirket.

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,146
2,342
113
Ekli dosyayı görüntüle 895813

Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Samsunspor'u ağırlayacak.

RAMS Park'taki mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Süper Lig'de geride kalan 14 müsabakada 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı ekip,
topladığı 33 puanla en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 1 puan önünde haftaya lider girdi.

Bu sezon 14 lig maçında 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunan Samsunspor ise 25 puanla 5. sırada yer aldı.​
Samsun 3.5 korner üst olur mu modum

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,265
8,549
113
2 takımın da yalnızca 1 mağlubiyeti var. Maç sonu samsunun 2 olur mağlubiyet sayısı

kanarya0237

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
869
387
63
Ekli dosyayı görüntüle 895813

Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Samsunspor'u ağırlayacak.

RAMS Park'taki mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Süper Lig'de geride kalan 14 müsabakada 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı ekip,
topladığı 33 puanla en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 1 puan önünde haftaya lider girdi.

Bu sezon 14 lig maçında 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunan Samsunspor ise 25 puanla 5. sırada yer aldı.​
İy 0 günün bankosu risk almak isteyen 0/1 veya 0/0 oynayabilir

Yaritza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
754
202
43
Keltoş robert parasını verdiği takımın galatasarayından puan almasına izin vermez
Bu çamur atma, polemik yaratma dilini artık bırakmamız lazım.

Turgay Ciner'in parasını verdiği takım Fenerbahçe'ye 12 maç üst üste yenilirken; Thiam'ı Fenerbahçe'ye hediye edip, Diagne için Galatasaray'dan 13 milyon euro talep ederken bir sorun yoktu.
Ya da Karagümrük'ün parasını veren Süleyman Hurma, Hakan Safi'den sponsorluk alıp Ali Koç'un evinde maç seyrederken, Mesut Özil'i transfer ettiği için Fenerbahçe'ye teşekkür ederken bir sorun yoktu. Galatasaraylı olan sadece tek bir kişi çıkınca mı sorun oldu?

Üstelik Samsunspor şu anda Konferans Ligi'nde namağlup lider durumda gayet iyi yönetiliyor. Adamın eleştirilecek hiç ama hiçbir yönü yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...