Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray Süper Lig'de 15. Haftanın Açılış Maçında Samsunspor'u Konuk Ediyor 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
116,480
87,224
113
1764923362373.png

Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Samsunspor'u ağırlayacak.

RAMS Park'taki mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Süper Lig'de geride kalan 14 müsabakada 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı ekip,
topladığı 33 puanla en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 1 puan önünde haftaya lider girdi.

Bu sezon 14 lig maçında 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunan Samsunspor ise 25 puanla 5. sırada yer aldı.​

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,601
1,286
113
Keltoş robert parasını verdiği takımın galatasarayından puan almasına izin vermez

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,265
8,549
113
Gs fikstür
Başak
Fethiye dep
İstanbul
Alanya dep

ahmetcansarac61

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,265
8,549
113
4 büyükler güle oynaya çıkar burdan bilerek elenmezlerse. Zaten izlenmesi için öyle olması gerekiyor

ahmetcansarac61

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,265
8,549
113
Farkındayım takım yada isim beyan etmedim bizimde kendi evimizin önünü süpürmemiz gerek şahıslar koskoca kulüpleri bağlamaz şahıslar gelip geçicidir
Öyle tabi 120 yıllık camialar bunlar. İnsanlar ömrünü adıyor. Türkiyede tek hobisi bu olan milyonlarca insan var. Şakası yapılır, tartışılır bi yere kadar. Ama aşağılamaya, hakarete gerek yok. Ayıp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...