http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray - Liverpool

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

duvar01

https://youtu.be/8eFR9lRIyEE?si=Exwx47UaK7GyBpQO
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,710
1,151
113
beyler tartışma konusu değildir baştan söyleyeyim olumsuz yorum yapılmazsa sevinirim aramızda kaç kritiği yapalım
Olur kıral hangı cumlelerı yazmamızı ıstedıgınıde not halınde yazda forumdakılerle bırlıkte sırayla onları yazakta moderator dost u uzmuyek bızı banlamasın aglamıyak sonra

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,501
1,947
113
Şereftir seni sevmekkkkk.Gurur duyduk gururrrrrr💛❤😍🦁

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,822
12,314
113
Singoya verilen 30 milyon cok yerinde bence

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,822
12,314
113
Ama bnm aklim hala frankfurt macinda yani adamlar iyi oynamadan 5 attilar o macida alabilirdik .osimen etkisi suruyor

Kafkasyalı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
305
621
93
Ortada futbola dair bişey yoktu iddia olmasa görürdün milyonlar oynadı Liverpool a kaybettircekler tabi
İlk yarı bittiğinde zirliyordun söyle olacak böyle olacak o girecek bu girecek diye noldu ishak la Salah sana mı girdi

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,582
50,638
113

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,746
2,530
113
Dünya geneli liverpola ne basıldı onu merak ettim. Salah İsak neden yedek oda bi değişik olay. Bu maç değişik bi maçtı
onları yormak veya bu maç ıcın sakatlamak ıstememmıs olabılır
gsyı herturlu yenerız umıdıne kapanmıslardır sonra ıstedıklerı olmayınca oyuna aldılar bence bu sekılde oldu :D odeılde ne zmn gsli olcan

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,593
5,717
113
Barışın vadesi doluyor çok şımardı önceki maç ilkayın pasını da uzaya gönderdi
Barışı yiyemezsin ya bende sevmiyorum da. İkili mücadele hep bişeyler kazandırıyor takıma ya faul kazandırıyor ya kart alıyor. Bu İngiltere’den barışı izlerler görürsünüz bak

Raskoln

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,442
759
113
Her zaman başı dik yürür oooooo cimbombom evet bu galibiyet zoruna giden varsa Galatasaray’ıma çok teşekkür ediyorum allahım sana şükürler olsun

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,582
50,638
113
Maçın 2 tane kilit ismi
Singo
Jacobs
Bizi elek ederdiler bunlar olmasa
Baba singo ne öyle ya adam yer varya sempatik falan ama tam bize lazım olan bek , basıyor top saklıyor kaymak gibi çıkıyor ileri gereksiz top kaybetmiyor jacops sakatlık sorunu olmasa zaten makina

Brkdnz26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,043
480
83
İlk yarı bittiğinde zirliyordun söyle olacak böyle olacak o girecek bu girecek diye noldu ishak la Salah sana mı girdi
Dk 70 den sonra alırsa messide girse fayda etmez penaltı olmasa görürdüm o zaman ve galatasaray penaltı kazanıyor:)

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,582
50,638
113
Barışı yiyemezsin ya bende sevmiyorum da. İkili mücadele hep bişeyler kazandırıyor takıma ya faul kazandırıyor ya kart alıyor. Bu İngiltere’den barışı izlerler görürsünüz bak
Kanka ben de seviyorum sevmiyorum değil de , bazen ayağını unutuyor 🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...