- 45,502
- 25,145
- 113
Bir kez daha anladık ki En büyük En büyük en Büyük
Aslında basın açıklamasında Okan osinin durumu belli değil diyordu ama çokta iyi göründü gözüme zaten son maçta da kısa da olsa süre almıştı bu adam varya harbi kral yaEn önemlisi bütün algıları yıktık bakalım ligdeki bebelerin bahaneleri ne olacak artık
Yapıyorsun bu sporu reis 🦁@Daimon oynadın dimi reis bida sana maç vermem yoksa
Nerde şu bize 5-6-7-8 ciler kardeşim gelin size ben oynatayım biz bu işin kitabını yazdık okuyun az.Sen beni dinle 1-0 skor oyna geç reis beni bilirsin kahinlik iç güdülerim var arada ilham geliyor şiki şiki baba ilhamından geldi
Ortada futbola dair bişey yoktu iddia olmasa görürdün milyonlar oynadı Liverpool a kaybettircekler tabiHala maci gotunle izlemeye devam ediyormusun ,🤪🤪🤪😅😅😄😄🤣
Ah önceki maç şans yanımızda olsaydı beraberlik o futbolla bile gelebilirdi 3 gol bedavadan yedik barış topu uzaya attı birkaç pozisyon daha kaçmıştı ama sağlık olsun koskoca Liverpool u yendikBu sporun ağasıda paşasıda bu ülkede anlı şanlı GALATASARAYDIR.Avrupada şu hissi yaşatmak ne biçim bir büyüklüktür be.Aşığım sana Galatasaray
Baba boru olur mu ısac ekitike Salah var şu 3lüyle dünyada şu an yarışacak 1 barçanın ileri üçlüsü birde psgnin var yaniÇok çok büyük iş,okan şu maçta kazandığı krediyle daha kolay kolay sallanmaz.Sadece ileriye 500 milyon euro gömen,geçen sene açık ara farkla dünyanın en iyi liginde şampiyon olan takımı yendin boru değil
Girdilerde ne oldu reisDünya geneli liverpola ne basıldı onu merak ettim. Salah İsak neden yedek oda bi değişik olay. Bu maç değişik bi maçtı
Eyvallah reis ben arada böyle süprizleri bulurum o gün bi ilham gelmiştiYapıyorsun bu sporu reis 🦁
GS yi kucumsediler çünkü 60dkda dank etti kafalarinaDünya geneli liverpola ne basıldı onu merak ettim. Salah İsak neden yedek oda bi değişik olay. Bu maç değişik bi maçtı