- 2,822
- 1,007
- 113
Galatasaray'a helal olsun vallah
Kral sen cansınBende söyledim ama ironi olsun diye dedim dun bugün ku macin çetin geçeceğini dedik gs 1den 1 desek paranın altında kalmistik dost
Fenere güvenmiyorum knk iyi oynamıyor hic tabiki yarın feneri desteliyorummOsimhen Avrupa dakika her takımımız kazansın yenilgi nedir arkadaş tek eğlencemiz futbol kaldi onun da içine etmeyin
Beklentim bu yönde değildi beraberlik alırsak bile çok iyi diyordum , yorumlar hep kötüydü herkesi yendik sadece Liverpool’u değilO kadar yorgundum uyku gözümden akıyordu ama bu sevda başka saat 00.10 bu sevda bitmez 💛❤👑
Dost tartışmıyoruz kutlama yapıyoruz boş ver düşmanlığı biz bize yeteriz , bu gece kutlama gecesiNe kadar Galatasaray düşmanı varsa yedi sülalesini
Gs de iyi oynamıyordu ama bugünkü mücadeleri nasildi gördün fenerde yensin her Türk takımı Avrupa da başarılı olsunFenere güvenmiyorum knk iyi oynamıyor hic tabiki yarın feneri desteliyorumm
UyuyacamSENİ BEKLİYORUZ
En önemlisi bütün algıları yıktık bakalım ligdeki bebelerin bahaneleri ne olacak artıkBeklentim bu yönde değildi beraberlik alırsak bile çok iyi diyordum , yorumlar hep kötüydü herkesi yendik sadece Liverpool’u değil
Başkalarını boşverelim konuşmayalım , bize bu mutluluk yeterEn önemlisi bütün algıları yıktık bakalım ligdeki bebelerin bahaneleri ne olacak artık
@Daimon oynadın dimi reis bida sana maç vermem yoksaSen kahin misin![]()
Ölümüne ölümüne 😁Gs de iyi oynamıyordu ama bugünkü mücadeleri nasildi gördün fenerde yensin her Türk takımı Avrupa da başarılı olsun