Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Galatasaray Avrupa'da İş Yapar Mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,664
1,911
113
OLası bernardo sane ve osimhen 3lüsü Galatasaray' ı avrupada ilk 8e sokar mı?
Avrupada, hoca kesinlikle 4 3 3 oynar
Orta sahayı ücler
Hatta 8e bir adam daha alır..
Mesela bir liverpool gs maçında nefes yeter mi nefes

Son düzenleme:

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,094
1,972
113
Galatasaray' ı avrupada ilk 8e sokar mı?
Orta sahayı ücler
Sane osimhen için değilde icardi için mükemmel olur orası net
Osimhen pozisyonu kenidisi arıyor gezici
İcardi öyle değil icardi ne kadar çok bulusursa fena işler yapar bir sene önceki icardi ise

Lawlss

Promo Kodcu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,504
10,313
113
Osimhen'in Galatasaray'da kalacağına sizi inandıran şey ne ya, adam Arabistan'a gitmek istemiyor sadece delirecem
Bernardo Silva'nın ne işi var gs'de

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,684
2,554
113
Savunma yaparsak mantiken çeyrek final oynamamız gerekli neden derseniz bu topçuları olan takımlar favori gösterildi yillarca turnuvalarda

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,000
2,825
113
Osimhen'in Galatasaray'da kalacağına sizi inandıran şey ne ya, adam Arabistan'a gitmek istemiyor sadece delirecem
Bernardo Silva'nın ne işi var gs'de
Bunlar böyle reis artık iş aleni şekilde yavuz hırsız ev sahibi olayına döndü Avrupa'da devam edemiyorlar gelir yok ligde şampiyon 3 milyon Euro bile almıyor heriflerin telaffuz ettiği rakamlara bak devlet devlet değil ülke ülke değil normal artık

Lawlss

Promo Kodcu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,504
10,313
113
Galatasaraylı dostlarım neyin gazındasınız bilmiyorum ama açın son 50 avrupa maçınıza bakın, ne kullanıyosunuz anlamadım ki
Yine bi şampiyonluk sonrası Şampiyonlar Ligi gazı, Young Boys hezimetinin üstünden 1 sene geçmedi bi sakin olun

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,000
2,825
113
messi gelse ve ronalda konusulsa onu bile dalgaya alacaksınız. anlaşırlısa oshimen, garanti olarak da sane ıcardi takımda. dalga geçilecek bi pozisyonları yok gibi. adamlar aldı başını gidiyor
Ben 32 yaşında Besiktasliyim hocam bu camia öyle bir canımızı yaktı ki bizim 4.yildizimiz vardı zalatlardan ariflere 97 şampiyonluğunda 18/19 a kadar neyse verhasil kelam juvenin küme düşürüldüğü dünyada bunlara yaptırım olmayınca olmayan paraları harcamaya başladılar nfndmdmd

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,094
1,972
113
Galatasaraylı dostlarım neyin gazındasınız bilmiyorum ama açın son 50 avrupa maçınıza bakın, ne kullanıyosunuz anlamadım ki
Yine bi şampiyonluk sonrası Şampiyonlar Ligi gazı, Young Boys hezimetinin üstünden 1 sene geçmedi bi sakin olun
Dost Avrupa'da başarı bir takımın mükemmel kadro kurması ile olacak iş değil bunu neden kimse göremiyor anlamıyorum
Ligin kalitesi artması lazım tek takımla falan bu iş olmaz ligde başka futbol oynanıyor Avrupa'da başka birşey oynanıyor

Düşün eskiyi Denizli Malatya nin avrupaya gittiği yılları 2002 leri 2 takım şampiyonlar ligine 4 takım avrupyaa
Öyle olursa başarı gelecektir
Ama lig kalitesi artmadikca artık bur iki takım malesef diğer takımları süpürüp geçecek puan farkları 30-40 olacak .

Anadolu kulüpleri net kaliteyi artırmalı başka çare yok

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,268
2,050
113
Dost Avrupa'da başarı bir takımın mükemmel kadro kurması ile olacak iş değil bunu neden kimse göremiyor anlamıyorum
Ligin kalitesi artması lazım tek takımla falan bu iş olmaz ligde başka futbol oynanıyor Avrupa'da başka birşey oynanıyor

Düşün eskiyi Denizli Malatya nin avrupaya gittiği yılları 2002 leri 2 takım şampiyonlar ligine 4 takım avrupyaa
Öyle olursa başarı gelecektir
Ama lig kalitesi artmadikca artık bur iki takım malesef diğer takımları süpürüp geçecek puan farkları 30-40 olacak .

Anadolu kulüpleri net kaliteyi artırmalı başka çare yok
o vakitler kimse kimsenin arka bahçesi değildi. antep romayı gençlerbirliği valenciayı falan yeniyordu. lig içinde bir yarışma mevcuttu. şimdi 1 tane winner takım var ve geriye kalanların çoğu 2. olana yatıyor. lig lig olmaktan çıktı maalesef.

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,000
2,825
113
o vakitler kimse kimsenin arka bahçesi değildi. antep romayı gençlerbirliği valenciayı falan yeniyordu. lig içinde bir yarışma mevcuttu. şimdi 1 tane winner takım var ve geriye kalanların çoğu 2. olana yatıyor. lig lig olmaktan çıktı maalesef.
Winner takım ? Fndndkddl güzel sizlere de bunu kabul ettirmisler reis devam bu kafadan

ibrahimozcaktu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,223
330
83
OLası bernardo sane ve osimhen 3lüsü Galatasaray' ı avrupada ilk 8e sokar mı?
Orta sahayı ücler
Galatasaray çok büyüktü zaten ama artık bizi ancak biz keseriz içten bir sorun yaşamazsak ben cl de son 8 4 bekliyorum

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,094
1,972
113
Dost arka bahcelikle alakası yok muhtemelen fenerlisin olaya yanlış bakıyorsun malesef
Anadolu kulüpleri kulüpleri yonetimiyor malesef sonu felaket oluyor
Malatya Denizli Eskişehir Bursa Adana Gençlerbirliği nerede şimdi?
Adam gibi çalmadan cirpmadan yonetselwe şuan ligimiz İtalya eş değerinde olabilirdi gecebilirdi bizde taraftar daha fazla

Yaritza

que será, será
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
656
147
43
Liverpool, Real Madrid ya da Inter'i yenebiliriz ama İsveç'ten Brommapojkarna ile eşleşsek içimizden geçerler, bizim de böyle bir problemimiz var :D

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,664
1,911
113
Liverpool, Real Madrid ya da Inter'i yenebiliriz ama İsveç'ten Brommapojkarna ile eşleşsek içimizden geçerler, bizim de böyle bir problemimiz var :D
Ben dayak yiye yiye ogrendigimizi dusunuyorum. Hatta avrupa bizi atlerik topcularin onemi gosterdi ve bizde atletik oyuncuların kiymetini bilen kadrolar kurduk ve rahatca sampiyon oluyoruz iceride. Fener taliscaya, tadice, dzekoya falan gitti diger takimlarda öyle avrupa bize dogru kadro kurmayi ogretti tokat yesek bile.

Yaritza

que será, será
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
656
147
43
Ben dayak yiye yiye ogrendigimizi dusunuyorum. Hatta avrupa bizi atlerik topcularin onemi gosterdi ve bizde atletik oyuncuların kiymetini bilen kadrolar kurduk ve rahatca sampiyon oluyoruz iceride. Fener taliscaya, tadice, dzekoya falan gitti diger takimlarda öyle avrupa bize dogru kadro kurmayi ogretti tokat yesek bile.
Bunlar bizi heyecanlandıran içimizi kıpır kıpır eden cümleler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...