Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Galatasaray Avrupa'da İş Yapar Mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TobiasLinderoth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,542
1,000
113
3 sene üst üste şampiyonluk gelmiş ve haziranda Sane indirilen bir durum söz konusuyken insanların avrupa konusunda heyecanlanmasına ve beklentiye girmesine neden tilt tilt şeyler yazıyorsunuz anlamak mümkün değil... Kendi kulübünüz yapsa aynı heyecanı yaşayacakken başkaları yapınca tahrik edici yorumlar yapmak hem etik değil hem acizce duruyor.

Konuya gelirsek transferin kampa yetiştiği, hali hazırda olan iskelete osimhen, Bernardo vs. diye düşünmeden nokta atışı isimlerin geldiği senaryoda gelecek sezon Avrupa'da ciddi başarı potansiyeli taşıdığımızı düşünüyorum. Davinson-Torreira-Lemina-Sara gibi oturmuş bir yapıya doğru eklemeler yapılırsa tavanı çok yüksek takım ortaya çıkıyor.

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Gslilerin her sene "bu sene Avrupa'da esecez." inancıyla fblilerin her sezon başı"o sene bu sene." Inancı ölümüne kapışır

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,912
705
113
Bir Beşiktaşlı olarak rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki gs bu lige ambargoyu koymuştur fener Beşiktaş artık 2. olma yarışına girerler hadi bizi geçtim fenerin transfer politikası yok gs kime talip olsa ona dadanıyor yazık valla koskoca fener ne hale geldi Beşiktaşımı saymıyorum bile

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,670
1,915
113
Gslilerin her sene "bu sene Avrupa'da esecez." inancıyla fblilerin her sezon başı"o sene bu sene." Inancı ölümüne kapışır
Avrupa dedigin sey futbolun zirvesi, adamlarin spor genlerinde var katolik inancinda bile spor cok önemlidir mesela, antik yunanda bile. Biz adamların en iyi oldugu dalda onlarla rekabet etmeye çalısıyoruz. Bunu yaparken bizi hazırlayabilen bir lig de yok.

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,670
1,915
113
Bir Beşiktaşlı olarak rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki gs bu lige ambargoyu koymuştur fener Beşiktaş artık 2. olma yarışına girerler hadi bizi geçtim fenerin transfer politikası yok gs kime talip olsa ona dadanıyor yazık valla koskoca fener ne hale geldi Beşiktaşımı saymıyorum bile
Bjknin ne yapaxagini ben soyleyim, avrupa ile ugrasmayacak ki zaten elenip geleceksin. Cok saglam ilk 11 kurup yedekleri demir ege, mustafa hekimoglu gibi oyuncularla dolduracaksın ama dedigim gibi ilk 11 cok iyi olmalı.

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
3 sene üst üste şampiyonluk gelmiş ve haziranda Sane indirilen bir durum söz konusuyken insanların avrupa konusunda heyecanlanmasına ve beklentiye girmesine neden tilt tilt şeyler yazıyorsunuz anlamak mümkün değil... Kendi kulübünüz yapsa aynı heyecanı yaşayacakken başkaları yapınca tahrik edici yorumlar yapmak hem etik değil hem acizce duruyor.

Konuya gelirsek transferin kampa yetiştiği, hali hazırda olan iskelete osimhen, Bernardo vs. diye düşünmeden nokta atışı isimlerin geldiği senaryoda gelecek sezon Avrupa'da ciddi başarı potansiyeli taşıdığımızı düşünüyorum. Davinson-Torreira-Lemina-Sara gibi oturmuş bir yapıya doğru eklemeler yapılırsa tavanı çok yüksek takım ortaya çıkıyor.
Elit takımların kullanıp attığı oyuncuları alarak bu oyuncularla o takımları geçebileceğini düşünmek nasıl bi kafadır Türkiye liginde durarak top oynanıyor fizik kalite yerlerde hala bilmem kimi aldık Avrupa'da başarı diyorsunuz 3 senedir Gs şampiyon oluyor seviyesini Avrupa'ya gidince görüyoruz
UCL.PNG

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Avrupa dedigin sey futbolun zirvesi, adamlarin spor genlerinde var katolik inancinda bile spor cok önemlidir mesela, antik yunanda bile. Biz adamların en iyi oldugu dalda onlarla rekabet etmeye çalısıyoruz. Bunu yaparken bizi hazırlayabilen bir lig de yok.
Ligde top oynanmıyor ki. Anadolu takımları süreye oynamaktan, sakatlık numarası yapmaktan, defansa yatmaktan başka bişey yapmıyor. Bütün takımlar futbol oynamaya istekli olmalı ki oyun kalitesi artsın. Oyun kalitesi artınca da Avrupa'da mücadele etmek biraz daha kolay olur

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,912
705
113
Bjknin ne yapaxagini ben soyleyim, avrupa ile ugrasmayacak ki zaten elenip geleceksin. Cok saglam ilk 11 kurup yedekleri demir ege, mustafa hekimoglu gibi oyuncularla dolduracaksın ama dedigim gibi ilk 11 cok iyi olmalı.
Bence tamamen yerli ve alt yapıdan oyuncu çıkarmamız gerek 3 yıl kasalım Avrupa’ya gitmesekte olur ama işte bizimkiler bunu kabullenemez bi ton borç var halen oyuncu alma derdinde bizimkiler

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,670
1,915
113
Elit takımların kullanıp attığı oyuncuları alarak bu oyuncularla o takımları geçebileceğini düşünmek nasıl bi kafadır Türkiye liginde durarak top oynanıyor fizik kalite yerlerde hala bilmem kimi aldık Avrupa'da başarı diyorsunuz 3 senedir Gs şampiyon oluyor seviyesini Avrupa'ya gidince görüyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 798367
Saneyi arsenal istedi 7 verdi biz 9 verdik aldik. Arsenal alsaydi kullanip atmis oyuncu mu diyecektin. Asil zihniyet problemi burada basliyor, sen sana geleni asagi cekmeye calisiyon batida olunca secde ediyon. Eziklik psikolojisi ve sosyoloji alaninda tez yazsam senin fikirlerini alıntılardım

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Ekli dosyayı görüntüle 798367
Şu listede GSnin yenme ihtimali olduğu takımlar Marsilya, Monako, Ajax, USG, Prag, Olympiakos vs. Gerisi gsyi haşat eder

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,670
1,915
113
Bence tamamen yerli ve alt yapıdan oyuncu çıkarmamız gerek 3 yıl kasalım Avrupa’ya gitmesekte olur ama işte bizimkiler bunu kabullenemez bi ton borç var halen oyuncu alma derdinde bizimkiler
Buyuk takim basirili olmak zorunda full yerli oyuncu kim mesela hakan, kerem, kenan degil zaten yerlilerin de 3.sinifindan bahsediyorsun böyle büyük takım mı olur.

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,912
705
113
Buyuk takim basirili olmak zorunda full yerli oyuncu kim mesela hakan, kerem, kenan degil zaten yerlilerin de 3.sinifindan bahsediyorsun böyle büyük takım mı olur.
Olmasın işte kanka diyelim ki bu sezonda 100 harcadı zaten bi ton borç var üstüne ekleyecek yine şampiyonluk yok uefa yok ee ne olacak sonra bu sefer dediğime gelecek takım alt yapıdan oyuncu yetiştirip satmadıkça olmaz bizden en az bi 10 yıl da biz şampiyon olmayız

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,670
1,915
113
Olmasın işte kanka diyelim ki bu sezonda 100 harcadı zaten bi ton borç var üstüne ekleyecek yine şampiyonluk yok uefa yok ee ne olacak sonra bu sefer dediğime gelecek takım alt yapıdan oyuncu yetiştirip satmadıkça olmaz bizden en az bi 10 yıl da biz şampiyon olmayız
Hasat arat size çiviyi çaktı en önemli ve son kurşununuz kalmısken hasan aratı bulup getirmek de büyük yetenek gerçekten

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Osimen ve bernando gelirse çokta zor değil gs bu kadar yatırımı lig için yaptığını düşünmüyorum en kötü son 16 ya kalacaktır
Hacı az alkmar geldi 18-20lik çocuklarla hem içerde hem dışarda perisam etti gsyi. Kaçırdıklarını atsa iki maçta da en az 5er fark yicekti gs. Birkaç transferle hâlâ nasıl inancınız olabiliyor Avrupa'ya dair bilmiyorum. Sane aldık iyi hoş güzel adam da Okan'a sor Barış mı Sane mi diye gözü kapalı barış der puhaha

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
Saneyi arsenal istedi 7 verdi biz 9 verdik aldik. Arsenal alsaydi kullanip atmis oyuncu mu diyecektin. Asil zihniyet problemi burada basliyor, sen sana geleni asagi cekmeye calisiyon batida olunca secde ediyon. Eziklik psikolojisi ve sosyoloji alaninda tez yazsam senin fikirlerini alıntılardım
Arsenal mi istedi🤭 Arsenal'in elinden oyuncu alabileceğini sanman bence senin hayalgücünden kaynaklanıyor basit bir futbolcu transferi hakındaki yorumdan batıya secde ,eziklik psikoloji,sosyoloji gibi çıkarımlar yapıyorsan asıl o psikolojiye sen girmişssin demektir

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,670
1,915
113
Emiliano martinez
Boey davinson boscagli ismail jakops
Sara toreira anguissa
Bernardo osimhen Sane
Baskan kırdı kafayı böyle takım kurdu. Bu takım nasıl avrupa başaralı olmayacak biri anlatsin arkadaş

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,912
705
113
Hasat arat size çiviyi çaktı en önemli ve son kurşununuz kalmısken hasan aratı bulup getirmek de büyük yetenek gerçekten
Ya ben daha o adam gelmeden biliyordum böyle olacağını adamın futbolla ilgili gram bilgisi yok basketbolcu adamı alıp klübün başına koydular Samet varya o Samet Aybaba yatacak yeri yok onun hep o gaza getirdi bunu Feyyazla birlikte takımın a…. Koydular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...