- 3,278
- 2,054
- 113
usta kupa kimin müzesinde kim şampiyon olup duruyor. ne anlatıyosunuz Allah aşkına. Kendi kendini avutan bir topluluk haline geldiniz.Winner takım ? Fndndkddl güzel sizlere de bunu kabul ettirmisler reis devam bu kafadan
usta kupa kimin müzesinde kim şampiyon olup duruyor. ne anlatıyosunuz Allah aşkına. Kendi kendini avutan bir topluluk haline geldiniz.Winner takım ? Fndndkddl güzel sizlere de bunu kabul ettirmisler reis devam bu kafadan
Senin tuttugun takim en son nezaman sampiyon oldu meraktan soruyorumElit takımların kullanıp attığı oyuncuları alarak bu oyuncularla o takımları geçebileceğini düşünmek nasıl bi kafadır Türkiye liginde durarak top oynanıyor fizik kalite yerlerde hala bilmem kimi aldık Avrupa'da başarı diyorsunuz 3 senedir Gs şampiyon oluyor seviyesini Avrupa'ya gidince görüyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 798367
bunun sebebi ülke ekonomisi dolar veya euro 2-3 tl olsa tüm kulupler iyi transferler yapar iyi altyapılar yaparlarDost Avrupa'da başarı bir takımın mükemmel kadro kurması ile olacak iş değil bunu neden kimse göremiyor anlamıyorum
Ligin kalitesi artması lazım tek takımla falan bu iş olmaz ligde başka futbol oynanıyor Avrupa'da başka birşey oynanıyor
Düşün eskiyi Denizli Malatya nin avrupaya gittiği yılları 2002 leri 2 takım şampiyonlar ligine 4 takım avrupyaa
Öyle olursa başarı gelecektir
Ama lig kalitesi artmadikca artık bur iki takım malesef diğer takımları süpürüp geçecek puan farkları 30-40 olacak .
Anadolu kulüpleri net kaliteyi artırmalı başka çare yok
Ben de bunu anlamıyorum kimse tuttuğu takımı sevdiği için tuttuğunu söylemiyor herkes başarı kıyası yapıyor bir fenerlinin galatasaraylı birisine feneri tutmak için sebep olarak hayali başarılar sunup kıyas yapması saçma ben fenerbahçeye beşiktaşa trabzona her neyse yüreğimi verdim başarı falan umrumda değil başarırsak sevinirim yoksa da her zaman yanındayım diyeceksin geçeceksin kimse de bi şey diyemez bizim ülke futbolumuzda böyle büyük bir sorun var takımlar ve taraftarları kendilerini bir şey sanıyor üst perdeden konuşuyor başlığa göre yorum atmıştım mesela ilk mesajı da okudum şimdi adam şampiyonlar liginde ilk 8 olur mu diye sormuş ne diyeceksin ki bu adama şimdi herkes hayal aleminde yaşıyor bu ülkede futbolu takip etmek ve konuşmak çok zor maalesef biz çok uzun yıllar daha başarı falan görmeyiz milyonlar çöp olur giderYıllardır Sampiyonluk Göremeyen Takımların Taraftarları Şahsen Ben Olsam Ona 3 Attık Ona 5 Attık Diye Konuşmam Gerek Yok Çünkü Herşey Ortada Hem Futbol Oyunu Bakımından Hem Puan Hem Şampiyonluk Hem İstatislik Hemde Yıldız Sayısı Hani Daha Bunun Üstüne Hala Konuşanlar Kendini Avutur Kendi yorumum bu şekilde herkese tuttuğu takım açısından saygı duyuyorum umarım Avrupa'da takimlarmizdan biri en azından iş yapar (gsliyim)