Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fterim1905 // Kasa 250 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,728
9,786
113
Birader kimin kime ne attigi önemli değil forumda para meselesi konuşup durmayin isteyen istediğine atar birisi emek yazmış ulan ne emeği Kamil oturduğun yerden 2 maçtaki sonucu yazıyorsun yazma o zaman gece gece beni hasta etmeyin herkesin parası kendine öyle yok bedavadan para

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,253
22,825
113
Birader kimin kime ne attigi önemli değil forumda para meselesi konuşup durmayin isteyen istediğine atar birisi emek yazmış ulan ne emeği Kamil oturduğun yerden 2 maçtaki sonucu yazıyorsun yazma o zaman gece gece beni hasta etmeyin herkesin parası kendine öyle yok bedavadan para
Tam bir markasin valla

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,927
3,803
113
Siktir la ruh hastasj manyak şenlik bişi yok

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,728
9,786
113
Tam bir markasin valla
Kanka Ben çok yakında yine 50 100 binlere çıkarım birkaç haftada bir çıkıp batıyorum benim göndereceğim kişiler belli foncudur oktaydır falan filan bak oktayı tanımam etmem 2 seferdir para gönderdi bana bu adamlara 3 5 bin gönderip yoluma bakacam öyle ben roll takip ettim diyene 200 tl bile yok herkes keyfince para dileniyor forumda önüne gelenden ayip valla bu adam max almış sana niye para göndersin yanlış mıyım

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,263
28,843
113
Neyse ben yatıyorum. Para konusunu cok takmayın kafaya. Ne demiş eski Real Madrid'li sol bek marcelo;
"Dedemin cepte 1 doları bile yok ama bı oe kadar mutluydu." Önemli olan mutluluk gerisi boş

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,253
22,825
113
Kanka Ben çok yakında yine 50 100 binlere çıkarım birkaç haftada bir çıkıp batıyorum benim göndereceğim kişiler belli foncudur oktaydır falan filan bak oktayı tanımam etmem 2 seferdir para gönderdi bana bu adamlara 3 5 bin gönderip yoluma bakacam öyle ben roll takip ettim diyene 200 tl bile yok herkes keyfince para dileniyor forumda önüne gelenden ayip valla bu adam max almış sana niye para göndersin yanlış mıyım
Haklisin dost

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,263
28,843
113
Dost futbol alırsak yatmayiz kolay kolay da işte basket alioz hızlı olsun diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...