- 14,050
- 7,511
- 113
14
Bosver bunu kral o konuda 50 msj attim adam bos ciktiBende açayım mı dost ilk başta Dm yandık sevindik sonra başka liste oldu cikmadik
Şimdi açık
dostum valla elimden geleninde üstüne çıktım bir sonraki sefere söz.Bende açayım mı dost ilk başta Dm yandık sevindik sonra başka liste oldu cikmadik
Kapalı aga
Bol şans diliyorum
Canın sağolsun dost kesene bereketdostum valla elimden geleninde üstüne çıktım bir sonraki sefere söz.
Kanka gerekli kişilere açık sanada acayimm 😅😅Kapalı aga
konuyu oku anlarsın 10dan 15e çıkardım sonra 16. verdim hala bok atanlar vardı benim bu forumda @V3R0N dan başka arkadaşım yok millet arkadaşlarını listeye yazdı dediCanın sağolsun dost kesene bereket
Dost onlari takma inan her secilmedginde ayni seyelr oluyor adami secince bisey demiyor secmeyince demedikleri kalmiyorkonuyu oku anlarsın 10dan 15e çıkardım sonra 16. verdim hala bok atanlar vardı benim bu forumda @V3R0N dan başka arkadaşım yok millet arkadaşlarını listeye yazdı dedi
Krwl anladık tm en iyi sensin yeter para muhabbeti bitsin artık tövbe yarabbimkonuyu oku anlarsın 10dan 15e çıkardım sonra 16. verdim hala bok atanlar vardı benim bu forumda @V3R0N dan başka arkadaşım yok millet arkadaşlarını listeye yazdı dedi