- 23,207
- 12,111
- 113
Ben burdayım kesin yeşil rahat olun hahahahaBen bilmem dost bugün seni yeşil görelim vur masaya 😂
Ben burdayım kesin yeşil rahat olun hahahahaBen bilmem dost bugün seni yeşil görelim vur masaya 😂
Amin kardesimmmYa sen nasıl bişeysin mübarek adam
Bak yemin ediyorum 3 gollü maça 2,5 alt oynasan 2 gol iptal ederler öyle bi mübareklik 🤣🤣Amin kardesimmm
😡😡😡🤬🤬🤬😡😡Amin kardesimmm
Kızgın😡😡😡🤬🤬🤬😡😡
Arada bı vursun bizede son 3 haftadır 45 k içerdeyiz laBak yemin ediyorum 3 gollü maça 2,5 alt oynasan 2 gol iptal ederler öyle bi mübareklik 🤣🤣
Ne oli😡😡😡🤬🤬🤬😡😡
YuüööğhhhArada bı vursun bizede son 3 haftadır 45 k içerdeyiz la
Ben fakirim 12 k içerdeyim 3 haftadaArada bı vursun bizede son 3 haftadır 45 k içerdeyiz la
Nasılsın Baykal kardeşimArada bı vursun bizede son 3 haftadır 45 k içerdeyiz la
Pardon hocam basın toplantisina çağırıyorlar bı bak hocamNeden öyle dediniz beyefendi alındım
Sana 45 k bir şey yapmaz zengin adamsın hahahahaArada bı vursun bizede son 3 haftadır 45 k içerdeyiz la
Şükür enişte sen nasılsin geçen gece bir etiket attık cevap vermedin dedim kesin prensese parmak atiyoNasılsın Baykal kardeşim
Ne zengini la geçen gün Novadan 250 aldık 8 gün sonra verebildik puahahahSana 45 k bir şey yapmaz zengin adamsın hahahaha
Ama sen geldiysen vardır roll kesin NBA mi bekliyonŞükür enişte sen nasılsin geçen gece bir etiket attık cevap vermedin dedim kesin prensese parmak atiyo
8 10 bildirim olunca arada kaynamıştır yoksa niye yazmayalım paralı adamlara hemen cevap veririzŞükür enişte sen nasılsin geçen gece bir etiket attık cevap vermedin dedim kesin prensese parmak atiyo
8 gün bir şey değil kanki hemen vermişsin işte hahahahahaNe zengini la geçen gün Novadan 250 aldık 8 gün sonra verebildik puahahah
Koca gönüllü açık sözlü goca insan hahahaha8 10 bildirim olunca arada kaynamıştır yoksa niye yazmayalım paralı adamlara hemen cevap veririz
Tamam aklımdasın senin içinde kurpiyere parmak atalim8 10 bildirim olunca arada kaynamıştır yoksa niye yazmayalım paralı adamlara hemen cevap veririz
Eniştenin yeni kuralı var ama krall haberin olsunTamam aklımdasın senin içinde kurpiyere parmak atalim