- 28,518
- 11,324
- 113
İzlemz miyim dost rol takip ediyorduk dedik ilk adım geldi milvakinin Allah cezasını versinSen izledin mi maçı
İzlemz miyim dost rol takip ediyorduk dedik ilk adım geldi milvakinin Allah cezasını versinSen izledin mi maçı
İnş. knkaSüre güzel 6.18 inşallah devam ederler seri seri güzel atislarla
Ahmet gece baskasını gece nöbetçi yapıyor belki gündüz Ahmet gece bir tanıdığını mesela yani 😁Mümkün değil ben çalışıyorum o kadar aktif olamıyorum zaten ben uyuyacakken burdaydın uyudum uyandım yine buradasın geceki konulara baktım onlarda da varsın her masada varsın ahmedim😅
Yok knka benim 😅Ahmet gece baskasını gece nöbetçi yapıyor belki gündüz Ahmet gece bir tanıdığını mesela yani 😁
O kupondam sonra kasam 4 k ya düştü sinirlenip başka maçlara vurdum bu gelirse iyidirİzlemz miyim dost rol takip ediyorduk dedik ilk adım geldi milvakinin Allah cezasını versin
biliyorum dostum ipnelik yapmak istesinler yeterki. ama şu an bu maçıda izliyorun açık oynanıyor set hücumuyokMesela yanlış anlama da birşey soracam müneccim misin milwauke maçını izledin mi son 10 saniyesini izlemediysen lütfen izle bir gel ozetlerden sadece bak bu kupon nasıl yandiEkli dosyayı görüntüle 777006
İnşallah dost gelir gelecekO kupondam sonra kasam 4 k ya düştü sinirlenip başka maçlara vurdum bu gelirse iyidir
Getirelimmmm knkaO kupondam sonra kasam 4 k ya düştü sinirlenip başka maçlara vurdum bu gelirse iyidir
Ahmetimi anası rol için doğurmuş ellerinden öper, kardeşime de rol hayatında başarılar dilerim.Ahmet gece baskasını gece nöbetçi yapıyor belki gündüz Ahmet gece bir tanıdığını mesela yani 😁
Hiç belli olmuyor ama sen yinede Indiana maçının ozetinin son 1 dakikasını izle 118-111 den maç nasıl satılıyormuşbiliyorum dostum ipnelik yapmak istesinler yeterki. ama şu an bu maçıda izliyorun açık oynanıyor set hücumuyok
Bende aynıyım suan iş bakıyorum bulamıyorum düzgün bir yer prefabrik montaj ustasiyim iş yok anasını satayım@Freman21 işsizim knka canım sıkılıyor