- 21,379
- 7,330
- 113
17
Ustalığın varsa fabrikalara başvur bir de Kardeşim, işsizlik adamı uyuşturur, bir süre sonra çalışamama sendromunuz oluşur. Boşta kaldığınız için de iyice oyunlara sarar borç üstüne borç yaparsınız. Aman diyim. Umarım iş bulursunuz bir an önce.Bende aynıyım suan iş bakıyorum bulamıyorum düzgün bir yer prefabrik montaj ustasiyim iş yok anasını satayım
dostum var böyle örnekleri elbette ben yok demiyorum kesin de demiorum bu benim maçı izlerken aldığım düşünce hızlı ve akıcı ondan dedim amacım sabote etmek yada kalp kırmak değilHiç belli olmuyor ama sen yinede Indiana maçının ozetinin son 1 dakikasını izle 118-111 den maç nasıl satılıyormuş
İnşallah dostum sagolasin Allaha razı olsun güzel düşüncen ve uyarın için bakıyorum inan Allah inşallah güzel bir yer denk getiririmUstalığın varsa fabrikalara başvur bir de Kardeşim, işsizlik adamı uyuşturur, bir süre sonra çalışamama sendromunuz oluşur. Boşta kaldığınız için de iyice oyunlara sarar borç üstüne borç yaparsınız. Aman diyim. Umarım iş bulursunuz bir an önce.