- 3,151
- 3,798
- 113
Sandıkları terk etmeyin kazanıyoruzzKazandık mi dostlar
Sandıkları terk etmeyin kazanıyoruzzKazandık mi dostlar
Teşekkürler dost kesene bereket@Gfbridvan1907
@halil889*
@netherlands
@heineken00
@KaRaa
Valla benim yaptığım liste budur arkadaşlar 5 bu 5 kişi haksızlık var diyen de bilemem yanıdiyecek sözüm yok valla benden bu kadar bugünlük.
Eline sağlık hocam kesene bereket@Gfbridvan1907
@halil889*
@netherlands
@heineken00
@KaRaa
Valla benim yaptığım liste budur arkadaşlar 5 bu 5 kişi haksızlık var diyen de bilemem yanıdiyecek sözüm yok valla benden bu kadar bugünlük.
eyvallah dost@Gfbridvan1907
@halil889*
@netherlands
@heineken00
@KaRaa
Tamamdır reisim canın sağolsun kalbinin güzelliği yeter@Gfbridvan1907
@halil889*
@netherlands
@heineken00
@KaRaa
Sıkıntı yok gardasim canın sagolsunŞimdi gece attığımız arkadaşlar da vardı gene takipte olanlar benim maksadım herkese ulaşmak ama şu anlık bu böyle hakkınizi helal edin valla
Helal olsun dost kesene bereket şimdidenŞimdi gece attığımız arkadaşlar da vardı gene takipte olanlar benim maksadım herkese ulaşmak ama şu anlık bu böyle hakkınizi helal edin valla
Sıkıntı yok kankam canın sağolsunŞimdi gece attığımız arkadaşlar da vardı gene takipte olanlar benim maksadım herkese ulaşmak ama şu anlık bu böyle hakkınizi helal edin valla
Yüreğine, eline sağlık dostum,kazanan dostlara Tebrikler 🙏🍀🤗Şimdi gece attığımız arkadaşlar da vardı gene takipte olanlar benim maksadım herkese ulaşmak ama şu anlık bu böyle hakkınizi helal edin valla
Ödülüm gelmiştir herkese bol şanslar teşekkürler@Gfbridvan1907
@halil889*
@netherlands
@heineken00
@KaRaa
✅ 👏 👏