- 1,104
- 447
- 83
4 dk kala yolun yarısını geçtiBarem 262 cikar diyor
4 dk kala yolun yarısını geçtiBarem 262 cikar diyor
Çözemedim valla@Frank castle bu dostumuz düşmanın mı acaba dost
63 bu periyot çıkar dedim de 70 çıksın da bitsin bu maçla işinBarem 262 cikar diyor
Yesitirse canlıdan vururuz o zaman knk kafamıza yatanaOkla 2. Yariya yetisir la duruma gore basilir
Kardeşim nedir pekiYasa kardeşim miktarı da özelden belirt terim soruyo
Takıl kafana göre bundan sonra benim verdigim maca oynama zatenYok ağa acelemiz yok zaten ödül alacaklar belli yeni geleni almam dahada
Aynen öyle ahahahaBayram pazar degıl mı acele yok
Kasaya bagliymis yazdı bana ozeldenYasa kardeşim miktarı da özelden belirt terim soruyo
Kelle başı 5000 zloti kardeşimKardeşim nedir peki
İs görür vallaKelle başı 5000 zloti kardeşim
Sen mi yazdın o mu yazdı kardeşim o ince çizgiyi kacırmayalımKasaya bagliymis yazdı bana ozelden
Tebrikler dost 2. Yarıya izleyecek bişi bırakmadılar masallahYesitirse canlıdan vururuz o zaman knk kafamıza yatana
O en kolayı abi sıkıntı yok 😁Yasa kardeşim miktarı da özelden belirt terim soruyo
Extra gelse ne güzel olurAynen öyle bişi kalmadi zaten gerekirse kombine vururuz acelesi yok ya
Ya bende aldım onu arkadasta aldı kasada iyiydi valla hep tek son goller son sayılardan o sinirle bj, poker ,slot karisik 0 ladim mal gibiSevgililer günü bonusu vardı ya çevirmesi 3 gün sürdü. İşin kötüsü çevrim bitmesiyle para da bitti çok koymuştu![]()
San AntonioHızlı halletsek deneme bonusu turkishvegqs 1500 kazandım 1k atcam cekcem 😁 bayramlık pantolon alcak bu öğrenci kardeşiniz
Alçak bu öğrenci kardeşiniz yazdırdı Allah düzelttin kardeşim gördümHızlı halletsek deneme bonusu turkishvegqs 1500 kazandım 1k atcam cekcem 😁 bayramlık pantolon alcak bu öğrenci kardeşiniz