- 31,263
- 28,843
- 113
Ondan değil yav kızı daha önemli bence onun için yani öyle olmalıElendi 1 kısı daha caktırma
Ondan değil yav kızı daha önemli bence onun için yani öyle olmalıElendi 1 kısı daha caktırma
Andavallar girdi çünküYavaş basladılar bu çeyrek
Bakayım sabahada bişi yok aslında olursada vururuz gene bı maça olmadı gündüz basarızBu tamam kral günün üst maci buydu 245 250 leliri rahat görür kasanin hepsini bastim sen bundan sonra oynayacan maca bak bunun bitmesi saat 4 ü bulur
Aceleye gerek yok bro. Bizim aceleci olmamız normal bize giren çıkan olmayacak sonuçta. Bu gelirse acele etmeden devam edersin kafana göre. Biz bayrama kadar beklerizBakayım sabahada bişi yok aslında olursada vururuz gene bı maça olmadı gündüz basarız
Bence masa tenisi gir 3k-3k bitir cevrimiBakayım sabahada bişi yok aslında olursada vururuz gene bı maça olmadı gündüz basarız
Zaten bu gelirse kasa 60 kalan çevrim 20 olur yani 40 garantilemiş olursun. O rahatlıkla 2 oran daha bulup 20yi de 40 yapıp totalde 80 kıvırırsınBakayım sabahada bişi yok aslında olursada vururuz gene bı maça olmadı gündüz basarız
Utah portland maçları kaliyo kral onlara bi bak utah da 235 240 lar cikar ama neden 225 229 arasi vermiş onu anlamdim bide sen bakBakayım sabahada bişi yok aslında olursada vururuz gene bı maça olmadı gündüz basarız
Çünkü 220 falan çıkacak maxUtah portland maçları kaliyo kral onlara bi bak utah da 235 240 lar cikar ama neden 225 229 arasi vermiş onu anlamdim bide sen bak
San AntonioSacramento 6.5 fark atar gece 5 maci