- 31,263
- 28,843
- 113
Kanguru kardeşim onun parasına çöktüm sanıp yazmio bana artıkÇıkar yalamayan adam değil kardeşim moruk
Kanguru kardeşim onun parasına çöktüm sanıp yazmio bana artıkÇıkar yalamayan adam değil kardeşim moruk
Sonra antonio da sochan var paul var bu işten biraz anlayan antonio ya basar yatardıEnişte cok fenasin😂😂
Evi inlettimAntonio maçı daha iyiydi kardeşim senin hakkını yediler
Yatar derken uyur muydu kardeşim yoksa kaybeder mıydıSonra antonio da sochan var paul var bu işten biraz anlayan antonio ya basar yatardı
Bu nasıl espiri lan klavyene sokayımYatar derken uyur muydu kardeşim yoksa kaybeder mıydı
Yalvarırım şu borcunu ödeBu nasıl espiri lan klavyene sokayım
HayırYalvarırım şu borcunu öde
Yatar sigarasını yakardı kardeşim öyle rahat kaybettiYatar derken uyur muydu kardeşim yoksa kaybeder mıydı
Ne güzel uyurduk sımdı San Antonio seçsekYatar sigarasını yakardı kardeşim öyle rahat kaybetti
Sensiz olurmu kral ben bugüne kadar senin olmadigin bi liste görmedim 😂😂Listedemiyim
Teşekkürler dostum Allah razı olsunSensiz olurmu kral ben bugüne kadar senin olmadigin bi liste görmedim 😂😂
Hayır. İmparatorum benKardeş sen çingene misin @Fterim1905
Seçil Erzan da kraliçeHayır. İmparatorum ben
Sakince derken sabaha biter bu aga nerden biliyorsun diye sorma🤣🤣🤣Vakit çok maçta çok sakince bitirriz 10 gün bonus çevirdiğimi biliyorum yeminle tümbette
İlk kuponda vardınız zaten yatin uyuyun bitti 20k kaldı çevrime onuda vurup çekerim gündize kalır çekim muhtemelen ilk çekim kimlik vs istemez umarımTakip edecek enerjim yok listeye yazar mısınız yinede