Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçenin Forvetleri

4YapraklıYonca

🍀🍀🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,441
5,865
113
Sistem olmadıktan sonra isterse ronaldo olsun başarı gelmiyor nasıl olacak bilmiyorum en sonunda kanser olcaz

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,682
2,534
113
Sistem olmadıktan sonra isterse ronaldo olsun başarı gelmiyor nasıl olacak bilmiyorum en sonunda kanser olcaz
Başlıca sebeplerinden birini söyliyim sana iş yapmayan hırs göstermeyen adamları tutuyorsunuz Galatasaray kiralıkta olsa postalıyor. Taraftarınızın çoğunluğu mhy komutan ilan etti bu adam gsye küfretti diye komutan oluyor bedava fenerin parasını sömürüyor. Senin bi komutanın vardı volkan diye lincolnu kovaladığını dün gibi hatırlarım

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,614
2,739
113
Bu yazın Premier ligden sonra Avrupa'da en çok para harcanan lig Türkiye ligiymiş. Uğurcan Çakır'ın maliyeti City ile anlaşan Donnaruma'nın maliyetinden daha yüksek. Türk kulüpleri zaten her sezon gelirlerinden fazla harcardı fakat bu sezon çok uçuk rakamlar söz konusu

Galatasarayın sadece 3 oyuncusuna ödediği bonservis yaklaşık 130 milyon euro. Keza Fenerbahçe de epey para saçtı bu sezon

Bu kulüplerin daha düne kadar tonla borcu yok muydu. Bu sezon çok korkunç paralar döndü. Önceki tüm sezonlardan çok farklı

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,328
12,092
113
Bu yazın Premier ligden sonra Avrupa'da en çok para harcanan lig Türkiye ligiymiş. Uğurcan Çakır'ın maliyeti City ile anlaşan Donnaruma'nın maliyetinden daha yüksek. Türk kulüpleri zaten her sezon gelirlerinden fazla harcardı fakat bu sezon çok uçuk rakamlar söz konusu

Galatasarayın sadece 3 oyuncusuna ödediği bonservis yaklaşık 130 milyon euro. Keza Fenerbahçe de epey para saçtı bu sezon

Bu kulüplerin daha düne kadar tonla borcu yok muydu. Bu sezon çok korkunç paralar döndü. Önceki tüm sezonlardan çok farklı
Maliyeti sadece bonservis olarak hesapliyorsan cok sacma maaslarada bakacaksin donnaruma dedigin adam 10 milyondan cokcaa ustunde maas aliyor edersonu saymiyorum bile
Bir futbolcunun maasi zaten bonservisinden fazla olmasi dahada komik

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,529
2,466
113
Ama bu takım benim gözümde hiçbir şey

Sürekli kaybetmeye mahkum bir takım takım tuttuğum için söylemiyorum ama öyle

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,529
2,466
113
Trabzonsporu 5 :0 yeneriz bu forvetle kerem 3 atar duran 1 atar asensio 2 tane atar nene boş gecmez
Beşiktaş için de öyle şeyler yazıyor Yok Abraham böyle hasarı yok şöyle yapar ama boş

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,529
2,466
113
Fener gitsin gavurlarla oynamaya devam etsin

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,614
2,739
113
Maliyeti sadece bonservis olarak hesapliyorsan cok sacma maaslarada bakacaksin donnaruma dedigin adam 10 milyondan cokcaa ustunde maas aliyor edersonu saymiyorum bile
Bir futbolcunun maasi zaten bonservisinden fazla olmasi dahada komik
Öyle olsa bile bu sezon Premier ligden sonra Avrupa'da en çok para harcayan lig olmamız pek te normal durmuyor. En azından bana enteresan geliyor

Zaten bu harcamalara rağmen Avrupa'da gene nal toplayacaklar. Çünkü Türkiye liginin temposu zaten çok ağır. Maçlar 60 dk bile oynanmıyor bu ligde. Hakemler zaten sanki basketbol oyunuymuş gibi en ufak temaslara faul çalıyor, futbolcular zaten yerden kalkmıyor. Ondan sonra bu ağır tempoya alışınca Avrupa maçına çıktıklarında neye uğradıklarını şaşırıyorlar, bozguna uğruyorlar tabi

Son düzenleme: