- 3,441
- 5,865
- 113
Sistem olmadıktan sonra isterse ronaldo olsun başarı gelmiyor nasıl olacak bilmiyorum en sonunda kanser olcaz
Başlıca sebeplerinden birini söyliyim sana iş yapmayan hırs göstermeyen adamları tutuyorsunuz Galatasaray kiralıkta olsa postalıyor. Taraftarınızın çoğunluğu mhy komutan ilan etti bu adam gsye küfretti diye komutan oluyor bedava fenerin parasını sömürüyor. Senin bi komutanın vardı volkan diye lincolnu kovaladığını dün gibi hatırlarımSistem olmadıktan sonra isterse ronaldo olsun başarı gelmiyor nasıl olacak bilmiyorum en sonunda kanser olcaz
O sene bu sene 😆 imkanı yok bu sene 5 ay sonra görüşürüzBu sene şampiyon biz olcaz forvetlerimiz güzel asensio kerem aktürkoglu nene duran gol makinesi olur Bu sene
Görüscez dost bu kadar eminsin kendinden 😂😂O sene bu sene 😆 imkanı yok bu sene 5 ay sonra görüşürüz
Ali başkan bizi bırakma 🤭😁Görüscez dost bu kadar eminsin kendinden 😂😂
Trabzonsporu yenecez cumartesi gunu 5 ve6 gol atarız 😂😂Ali başkan bizi bırakma 🤭😁
Beni ilgilendirmiyor 🤣 istersen 40 at şampiyon olmadıktan sonra... 40 atmanın anlamı yok 😃Trabzonsporu yenecez cumartesi gunu 5 ve6 gol atarız 😂😂
Derbide goruscez Galatasaray derbisinde 😂😂Beni ilgilendirmiyor 🤣 istersen 40 at şampiyon olmadıktan sonra... 40 atmanın anlamı yok 😃
Az öncede dedim isterse fenev 131 gol atsın umrumda olmaz . Önemli olan şampiyon olmak 🤣🤣🤣Derbide goruscez Galatasaray derbisinde 😂😂
Bu sene bu yıl bizi asensio ve kerem duran bizi sampiyon yapcak inanıyorum 😂Az öncede dedim isterse fenev 131 gol atsın umrumda olmaz . Önemli olan şampiyon olmak 🤣🤣🤣
Maliyeti sadece bonservis olarak hesapliyorsan cok sacma maaslarada bakacaksin donnaruma dedigin adam 10 milyondan cokcaa ustunde maas aliyor edersonu saymiyorum bileBu yazın Premier ligden sonra Avrupa'da en çok para harcanan lig Türkiye ligiymiş. Uğurcan Çakır'ın maliyeti City ile anlaşan Donnaruma'nın maliyetinden daha yüksek. Türk kulüpleri zaten her sezon gelirlerinden fazla harcardı fakat bu sezon çok uçuk rakamlar söz konusu
Galatasarayın sadece 3 oyuncusuna ödediği bonservis yaklaşık 130 milyon euro. Keza Fenerbahçe de epey para saçtı bu sezon
Bu kulüplerin daha düne kadar tonla borcu yok muydu. Bu sezon çok korkunç paralar döndü. Önceki tüm sezonlardan çok farklı
Seni 5 te durduran neydi. Tribünden 2-3 taraftarida yazsaydın gol içinTrabzonsporu 5 :0 yeneriz bu forvetle kerem 3 atar duran 1 atar asensio 2 tane atar nene boş gecmez
Beşiktaş için de öyle şeyler yazıyor Yok Abraham böyle hasarı yok şöyle yapar ama boşTrabzonsporu 5 :0 yeneriz bu forvetle kerem 3 atar duran 1 atar asensio 2 tane atar nene boş gecmez
+1Forvet dediğin niang gibi olacak
Öyle olsa bile bu sezon Premier ligden sonra Avrupa'da en çok para harcayan lig olmamız pek te normal durmuyor. En azından bana enteresan geliyorMaliyeti sadece bonservis olarak hesapliyorsan cok sacma maaslarada bakacaksin donnaruma dedigin adam 10 milyondan cokcaa ustunde maas aliyor edersonu saymiyorum bile
Bir futbolcunun maasi zaten bonservisinden fazla olmasi dahada komik