http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçenin Forvetleri

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,849
2,864
113
Yapı dediğimiz olay TFF nin içinde çok fazla adamı var evet hükümete çok yakın ve zaten transfer için bile destek aldılar bunları üst üste koyup şampiyon olacaksın işte özellikle de derbide rezil rüsva edeceksin eskiden neydi öyle awk ben 0-0 berabere kaldıklarında sevinen GS lileri gördüm 11 senede kadikoyden puan aldık diye kart olayı zaten apayrı birşey tek GS kayrilmiyor belki ama şu kart ofsayt var gibi önemli olaylarda tarafsız olunmadığı sürece Türkiye liginden de bir bok olmaz ki ben şampiyonun bile daha lig başlamadan artık belirlendiğini düşünüyorum o derece yani awk eskiden GS fener maçlarını kazanarak mi şampiyon oluyordu da şimdi gelmiş bunu bahane ediyorlar daha düne kadar kazanamiyorlardi bile ya koskoca City bile 2 senede Duman oldu
Ofsaytımsı :)

Atabeyrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,211
1,330
113
Futboldan anlıyordu adam en azından o yüzden menajerler oyuncu iteleyemiyordu

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,849
2,864
113
Ligi Türkiye dışında izleyen bile yok o kadar leş bir lig her takim için söylüyorum önce utanma duygusu olacak insanda ondan sonra hersey olur.
Türkiye'de maçlar ortalama 50-55 dk oynanıyor zaten. Seyir zevki açısından çok kötü. Çok kolay faul çalınıyor. Basketbol değil ki bu

Bu kadar maliyetli kadrolar kurulmasına rağmen Avrupa'da esas bu yüzden başarı gelmiyor. Bu ligin ağır temposuna alışmış oyuncular sudan çıkmış balığa dönüyor Avrupa maçında

Atabeyrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,211
1,330
113
Ama en efsane başkan benim için Cavcavdı

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,010
2,777
113
Jose mourinho fenerbahcenin parasını yedi gitti hic bir faydası olmadı takıma

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,849
2,864
113
Jose mourinho fenerbahcenin parasını yedi gitti hic bir faydası olmadı takıma
Adamın en kötü 300 milyon euro serveti vardır ama tarifeli yolcu uçağıyla Portekiz'e gitti herif

jose.jpeg

Son düzenleme:

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,010
2,777
113
@bolder bu bizim ülkede hersey dönüyor 16 yaşındaki çocuk polisleri vuruyor pompalı tüfekle babasının bizim burda ne kadar acayip

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,741
13,701
113
Aga bizim takimda forvetmi var bi taneadam gibi santrafor alamadik yıllardır abuk subuk yerlere Dünya para verdiler ya mert hakan kaptan bu takimda daha otesi yok