- 3,152
- 1,665
- 113
Fenerin geçmiş futbolcuları çok iyiydi.Benim favorim Nobreydi ne golcüydü
Fenerin geçmiş futbolcuları çok iyiydi.Benim favorim Nobreydi ne golcüydü
Aziz Yıldırım dönemi iyiydi Anadolu da kim parlasa adam alıyorduFenerin geçmiş futbolcuları çok iyiydi.
Ama ben bu oteli beğenmedim 5 yıldız isterim hizmetlerinden memnun kalmadım 😂Açarsın bir sohbet konusu ilerlersin. Konudan konuya akarız
OfsaytımsıYapı dediğimiz olay TFF nin içinde çok fazla adamı var evet hükümete çok yakın ve zaten transfer için bile destek aldılar bunları üst üste koyup şampiyon olacaksın işte özellikle de derbide rezil rüsva edeceksin eskiden neydi öyle awk ben 0-0 berabere kaldıklarında sevinen GS lileri gördüm 11 senede kadikoyden puan aldık diye kart olayı zaten apayrı birşey tek GS kayrilmiyor belki ama şu kart ofsayt var gibi önemli olaylarda tarafsız olunmadığı sürece Türkiye liginden de bir bok olmaz ki ben şampiyonun bile daha lig başlamadan artık belirlendiğini düşünüyorum o derece yani awk eskiden GS fener maçlarını kazanarak mi şampiyon oluyordu da şimdi gelmiş bunu bahane ediyorlar daha düne kadar kazanamiyorlardi bile ya koskoca City bile 2 senede Duman oldu
Aziz bence iyi başkandı harcadılar.Aziz Yıldırım dönemi iyiydi Anadolu da kim parlasa adam alıyordu
İdare et oteller pahalıAma ben bu oteli beğenmedim 5 yıldız isterim hizmetlerinden memnun kalmadım 😂
Türkiye'de maçlar ortalama 50-55 dk oynanıyor zaten. Seyir zevki açısından çok kötü. Çok kolay faul çalınıyor. Basketbol değil ki buLigi Türkiye dışında izleyen bile yok o kadar leş bir lig her takim için söylüyorum önce utanma duygusu olacak insanda ondan sonra hersey olur.
Uyanık başkandı çevresinde gözü açık zengin dolu. Azizi seven çok. Ali'yi çok kişi sevmiyorFutboldan anlıyordu adam en azından o yüzden menajerler oyuncu iteleyemiyordu
Şike davası sonrası devre arası 10_12 milyonu hemen topladı Sowu getirdiUyanık başkandı çevresinde gözü açık zengin dolu. Azizi seven çok. Ali'yi çok kişi sevmiyor
Aynen oyle zaten uygun hoca değildir fenerbahce ye roma da hic bir faydası olmadı bileAdamın en kötü 300 milyon euro serveti vardır ama tarifeli yolcu uçağıyla Portekiz'e gitti herif
Uyanık adam Ali'yi ve yöneticileri iyi kandırdı bravoAdamın en kötü 300 milyon euro serveti vardır ama tarifeli yolcu uçağıyla Portekiz'e gitti herif
Ekli dosyayı görüntüle 840559
Güzel kandırdı gerçekten güzel para kazandiUyanık adam Ali'yi ve yöneticileri iyi kandırdı bravo
Oha bu nedir gerçekmiş toplamış yapı kredi bankasından paraları
Boşver sen kendini bil. Eden bulur@bolder bu bizim ülkede hersey dönüyor 16 yaşındaki çocuk polisleri vuruyor pompalı tüfekle babasının bizim burda ne kadar acayip