Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçenin Forvetleri

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,210
4,382
113
Eve gelmeden önce nereye gitmiştin kanka merak ettim
İstanbul kanka 1.5 ay oradaydım biraz özel sıkıntı vardı da uzaklaşmam gerekiyordu kendi psikolojik sağlığım için teyzemlerde tatil gibi takıldım hipodrom falan :) Edirneden yukarısı şuan yasak zaten bana yurtdisi çıkış yasağım var istesemde çıkamıyorum :)

byildirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
867
362
63
bu ligler ne zaman başlıyor ya Feneri izlemeyi özledik gene

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,077
2,370
113
İstanbul kanka 1.5 ay oradaydım biraz özel sıkıntı vardı da uzaklaşmam gerekiyordu kendi psikolojik sağlığım için teyzemlerde tatil gibi takıldım hipodrom falan :) Edirneden yukarısı şuan yasak zaten bana yurtdisi çıkış yasağım var istesemde çıkamıyorum :)
Anladım kanka degisiklik iyidir bence hersey düzelir Allah kolaylık versin inşallah kanka

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,286
710
113
hayranım sıze hersene umutlarınız yukselıyor gs kaadrosunu bozmadı ustune dahada oyuncu ekledı suan puan farkı 6 ben gs nın mac kaybetcegını dusunmuyorum 3 beraberlıkle bıtırır lıgı

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,077
2,370
113
@bolder sesizce okuyor yorumları içinden diyordu kendi kendine 5000 olsada 500 alsam gitsem hic sesi cıkmıyor