Köyleride var kızılhisar köyü var çok güzelAda her taraf okyanusun ortasında![]()
Endonezya bali de falandır rotaya göre@tahir1603 kanka şimdi sen nerdesin onu anlamadim
Şuan evdeyim kanka bitti tatil@tahir1603 kanka şimdi sen nerdesin onu anlamadim
Tatil bitti bidahakine oralar insallH hahdgsEndonezya bali de falandır rotaya göre
Eve gelmeden önce nereye gitmiştin kanka merak ettimŞuan evdeyim kanka bitti tatil![]()
cansın dost iyi gecelerin olsunhaklisin kanka sileyim yorumu
İstanbul kanka 1.5 ay oradaydım biraz özel sıkıntı vardı da uzaklaşmam gerekiyordu kendi psikolojik sağlığım için teyzemlerde tatil gibi takıldım hipodrom falanEve gelmeden önce nereye gitmiştin kanka merak ettim
Anladım kanka degisiklik iyidir bence hersey düzelir Allah kolaylık versin inşallah kankaİstanbul kanka 1.5 ay oradaydım biraz özel sıkıntı vardı da uzaklaşmam gerekiyordu kendi psikolojik sağlığım için teyzemlerde tatil gibi takıldım hipodrom falanEdirneden yukarısı şuan yasak zaten bana yurtdisi çıkış yasağım var istesemde çıkamıyorum
![]()
Cuma günübu ligler ne zaman başlıyor ya Feneri izlemeyi özledik gene
Evet ama sen icardisin burda isin yok senin dostKonu ne sımdı Fener forvetımı
Senınde ısın yok dost baska yere gıttınEvet ama sen icardisin burda isin yok senin dost
cuma mı hadi bakalımCuma günü
Amin hepimizin yanında olsun AllahAnladım kanka degisiklik iyidir bence hersey düzelir Allah kolaylık versin inşallah kanka