Askerde misin kanka harbiden@bolder atarsa safak 127 bugun olmayacak gibi yoruldum
Ne askerliği kanka ya 6 yıl oldu bitti askerlikAskerde misin kanka harbiden
Benim de 11 sene oldu da şafak sayinca şaşırdımNe askerliği kanka ya 6 yıl oldu bitti askerlik
😃 Günler daha var bugün olur elbet@bolder atarsa safak 127 bugun olmayacak gibi yoruldum
Sözünde duran adamları severim . Duran futbolcu da sever 😂@bolder sesizce okuyor yorumları içinden diyordu kendi kendine 5000 olsada 500 alsam gitsem hic sesi cıkmıyor
Yarın olur kesin kanka 26 sayı bugün bitirmeye calıscam 1 saat icinde 100 sayı yarın biter gündüz kesin😃 Günler daha var bugün olur elbet
Aynen duran efsane bu sene beklentimiz çok ondan😂😂Sözünde duran adamları severim . Duran futbolcu da sever 😂
Hızlı ama teknik zayıfAynen duran efsane bu sene beklentimiz çok ondan😂😂
Aramızda 5 yıl var kanka o zaman benden 5 yas büyüksünBenim de 11 sene oldu da şafak sayinca şaşırdım![]()
Az kaldı diren Tadic 😀Aynen duran efsane bu sene beklentimiz çok ondan😂😂
Direniyorum ama acıyor dost 😂😂Az kaldı diren Tadic 😀
Bana çalışıyor 🤣🤣Az kaldı diren Tadic 😀
Askerde de böyle oluyordu bu zamanlar hızlı geçer 30 un alti darlar 😀Direniyorum ama acıyor dost 😂😂
Bienvenu vardı bir ara 😀Konu Fenerbahçenin forvetleri. Sohbeti kesin 😃
@bolder Aynen calısıyorum sana yarın nerde olcaz hangi bölgede burayı beğenmedim güzel pazarlama yok 😂😂Bana çalışıyor 🤣🤣
Appiah vardı Kara yılan tısssssBienvenu vardı bir ara 😀
Benim favorim Nobreydi ne golcüydüAppiah vardı Kara yılan tısssss
Açarsın bir sohbet konusu ilerlersin. Konudan konuya akarız@bolder Aynen calısıyorum sana yarın nerde olcaz hangi bölgede burayı beğenmedim güzel pazarlama yok 😂😂