- 111,550
- 84,219
- 113
Millet fener hakkında neler soylemiş neler beni Galatasaray'a laf ettim diye 2 gün banlamıstin vicdanın rahatmı daimoncuğum o yaptığını unutmayacağım.Gslilerin gazıyla beni banladın😀Günlerden Fenerbahçe 3-1 🧐
ikinci yarı 2-4 biter relaxNerde handikap bahsi makina???
Makina yatak sardı heralde 🤣🤣🤣
Ne sıkıntılı bi adamsın sen ya. Allah sevenlerine sabır versinnice vurdugun goal yedıgın ofsayt yapıştır
Adam mı 🤣🤣Ne sıkıntılı bi adamsın sen ya. Allah sevenlerine sabır versin
Bugün yazdık aga yok nice rahat kazanırmış fener kötüymüş tamam fener zaman zaman kötü oynuyor ama zamanla takım alışacak karşıda deplasman galibiyeti görememiş bir nice var sanırsın city psg ile oynuyordu fener tek farkla da olsa yendiFenere kötü diyorsunuz da kendi sahasında maç kaybetmedi, nice iyi değil deplasman galibiyeti yok bu maç fener kazanabilir beraberliğe şaşırmam ama çok rahat bir şekilde fener kazanamaz demek de art niyet olduğu belli, 2-1 3-1 gibi bir skorla fener kazanır diyorum
Bütün Makineler Bozuldu dost 😂😂Makinayı yağlama vakti gelmiş 😀
Sanki atsa bile ofsayt var gibiydi dost incelemede olurdu ama genel anlamda çok kötübeyinsiz en nesyri atmış olsaydı o son golü hem betciodaki özel orandan 4k alcaktım, hem pusulada 3-1 demiştim, hem de vbet tahminde tg 4 dediğim için 500 fb alcaktım. kurtulamadık bu virüsten
Kardeş alıntı yapmamışsinGalatasaray’ın yenilmeyeceğine adım kadar emindim ve yazmıştım.Şimdide aynı eminlikle yazıyorum Fener bu maçı yenemez.Bu maçta Fenerin alacağı en iyi sonuç beraberlik olur.Olurda Fener berabere kalmayı başarabilirse büyük başarı saysınlar üzülmesinler.Bu yorumuda maç sonunda alıntılayacağım.