http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe & Nice Maçı

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,157
496
83
kg görüyorum hocam

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,629
1,757
113
Yarın mac var ama hic kimsenin haberi yok gibi
Avrupa kupası maçı
Çok da önemli
Fenerbahcede oyun oturuyor
Nicete savunma sorunlu olsa da hücumu fena değil
Fener kazanır muhtemelen handikaplı ama gol de yer
H1 fener ve kgvar denenir
Çok ta önemli lafına takıldım fenerliyim ama nesi önemli kardesim UEFA kupasında gruptan çıkmak hiçte önemli bir başarı degil ceyrek final ve sonrası başarı sayarım

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,016
2,409
113
Fenerin çok iyi oyuncuları var ama skriniar dışında cuk oyuncusu yok. Cuk diye oturması lazım 3,4 oyuncunun kadroda..fener hep iyi oyuncular alıyor, alvarez gibi kerem gibi nesiri gibi ama daha iyileri lazımdı. Singo var bizde Davinson var toreira var osimhen var hatta barış var. Bunların dengi skriniar hariç fenerde yok kadroları daha maliyetli olsa da.

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,039
18,865
113
Fenerin Kadrosu kötü değil savaşmıyor mücadele etmiyor takım olamadı hala ama çokta iyi değil kadro Forvet sorunu var 8 numara sorunu var Sol bek sorunu var
Yoksa Asensio Kerem Ederson İrfancan Talisca İsmail Skrinar Semedo kötü oyuncular mı hepsi çok iyi ama mücadele yok Skrinar İsmail harici kimse formanın hakkını vermiyor
Takımda 3 çürük var

En Nesri çok kötü sezona başladı ayakları kötü son zamanlarda hava hakimiyetini de kaybetti Jhon Duran zaten fiyasko çıktı sakat adamı kitlediler

Arcie Brown Maximin den artısı yok oda alıp götürüyordu ama son vuruş yok iyi orta kesemiyordu Andre Santos Roberto Carlos gördük o kanat da Arcie Fener topçusu değil Kostic bile çok iyiydi onu almayıp daha kötüsünü monte ettiler takıma

Fred bal yapmayan arı senelerdir et mi balık mı belli değildi ama bu sene gördük ki Fredin devri kapanmış ne Sağlam top kesiyor ne topla hucum katkısı var

Yani Baba bir forvet Osimhen gibi
Gyökeres tarzı bir oyuncuya ihtiyacı var Fenerin

Orta sahaya Odegard tarzı oyunun her iki yönünü de iyi oynayan ayağı sağlam fizikli gol katkısı veren orta saha

Sol beke de Grimaldo gibi hızlı iyi orta kesen çizgiye inen Yıldız biri lazım

Bu 3 oyuncuyu takıma monte et Bambaşka Fener olur ama Ali Koç her transfer sezonu eksik yaptığı için birşeyleri başarı gelmedi
En Nesriyi yıldız diye hangi futbol aklı bunun beynine soktuysa ilk onu kovucan zaten En Nesri Tam bir forvet değil forvet dediğin Osimhen gibi ekmeğini taştan çıkartır
Yıllarca Fener taraftarını uyuttular saçma oyuncuları alıp yıldız diye yutturdular
Bu sene böyle gider seneye Sadettin Saran Hakan Bilal Kutlualp kuracağı takımı görünce
Biz 7 sene Bu Ali beceriksizine niye katlandık diyecek Fener taraftarı Çok Anelkalar görücez seneye

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,119
6,378
113
Fenere kötü diyorsunuz da kendi sahasında maç kaybetmedi, nice iyi değil deplasman galibiyeti yok bu maç fener kazanabilir beraberliğe şaşırmam ama çok rahat bir şekilde fener kazanamaz demek de art niyet olduğu belli, 2-1 3-1 gibi bir skorla fener kazanır diyorum
Fener kazanamaz gidip sivassporu yensin knk

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,119
6,378
113
Nice nin maclarını izleyin adamlar canavar ne yazıkki fener cok hassas bir takım mactada en fazla beraberlik alır

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,999
3,885
113
Bu tarz konulara izin verilmemeli.siyasette olduğu gibi . Konu FB GS olunca kimsenin dilinin ayarı yok @Shellac @Daimon

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,781
2,835
113
Fenerliyim ama mantıken Nice yener. Dün de Gs yendi fakat Gs taraftarları bile içinden fark olmasa bari diye geçiriyordu maçtan önce. Kendimizi kandırmayalım

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,532
84,219
113
1759393486313.png

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde bugün Nice'i konuk edecek.

Chobani Stadı'nda saat 19.45'te başlayacak müsabakayı Sırp hakem Srdjan Jovanovic yönetecek.
Müsabakada Jovanovic'in yardımcılıklarını Uros Stojkovic ve Milan Mihajlovic yapacak.
Novak Simovic ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak.

gökmen67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
541
243
43
2 takımın attığı 28 şut çıkarmı

usakspor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
157
51
28
Nice gecen yillardaki gibi degil, bugun yener geceriz net.