- 2,499
- 1,044
- 113
yok geriden çıktıSanki atsa bile ofsayt var gibiydi dost incelemede olurdu ama genel anlamda çok kötü
yok geriden çıktıSanki atsa bile ofsayt var gibiydi dost incelemede olurdu ama genel anlamda çok kötü
Tebrikler kral evinizde Niceyi 2-1 yendiniz.Sizi çok derinden kutluyorum.Çok büyük bir başarıydı beni yanılttınız helal olsunKardeş alıntı yapmamışsin
Beyin yaşın kaç dost 5 miTebrikler kral evinizde Niceyi 2-1 yendiniz.Sizi çok derinden kutluyorum.Çok büyük bir başarıydı beni yanılttınız helal olsun
Aynı IQ seviyesinde olmadığımız için bu şekilde algılaman doğal dost.Kalibre olarak alt seviyede kaldığın için yazdığım şeye şu cevabı sadece Gorille aynı IQ seviyesindeki birisi bu yanıtı verebilirdi.İnanır mısın hiç şaşırmadım 😂Beyin yaşın kaç dost 5 mi
Birader avel misin ya maçtan önce ahkam kesen sensin şimdi Asena gibi kiviriyorsun ya ne adamsın ya bide IQ falan diyor inanılmaz yaAynı IQ seviyesinde olmadığımız için bu şekilde algılaman doğal dost.Kalibre olarak alt seviyede kaldığın için yazdığım şeye şu cevabı sadece Gorille aynı IQ seviyesindeki birisi bu yanıtı verebilirdi.İnanır mısın hiç şaşırmadım 😂
Kim kıvırıyor yarabandı.Sizin için büyük başarı olduğu için kutladım ben orada yanıldığımı söyledim.fenerin bu sonucu benim için büyük sürpriz oldu.Akabinde bunun üzerine beyin yaşıdır şudur budur diye başlayarak kendin yapıyorsun yaptığın gibi birde bu yorumu yapıyorsun.Vallahi birebir Goril IQ seviyesi 😂Birader avel misin ya maçtan önce ahkam kesen sensin şimdi Asena gibi kiviriyorsun ya ne adamsın ya bide IQ falan diyor inanılmaz ya
Kinayeli yazdığını biliyoruz kardeşim mesajında ufak beyninle aklın sıra dalga geciyorsun yok çok büyük başarı falan filan uzatma hadi bak işine yaKim kıvırıyor yarabandı.Sizin için büyük başarı olduğu için kutladım ben orada yanıldığımı söyledim.fenerin bu sonucu benim için büyük sürpriz oldu.Akabinde bunun üzerine beyin yaşıdır şudur budur diye başlayarak kendin yapıyorsun yaptığın gibi birde bu yorumu yapıyorsun.Vallahi birebir Goril IQ seviyesi 😂
Fındık kadar beyniyle kinaye diyor yahu 😂 Sana diyecek çok söz varda anlayamayacağın için çokta sallamayacağım seni.Hadi bak dalganaKinayeli yazdığını biliyoruz kardeşim mesajında ufak beyninle aklın sıra dalga geciyorsun yok çok büyük başarı falan filan uzatma hadi bak işine ya
La ne çok seviyorsunuz bilmeden sallamayı yav İstanbul’a gitmişliğiniz yok diyor birde.Evim İstanbul’da sen ne anlatıyorsun be abi ne diyorsun be abla 😂İkinizinde IQ sini şimdi adamlar orda milyon dolarları ziksin sizde burda yiyin birbirinizi İstanbul takımları için sorsam istanbulla alakanız gitmişliğiniz bile yoktur kendi şehr takımını desteklersinde fazla abartmamak lazım
Didem asenadan daha iyi kıvırıyordu dostBirader avel misin ya maçtan önce ahkam kesen sensin şimdi Asena gibi kiviriyorsun ya ne adamsın ya bide IQ falan diyor inanılmaz ya