http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe & Nice Maçı

fcsfcs

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,499
1,044
113
fenerliler olarak kendimizi kandırmaya gerek yok bu takımın hem yetenek olarak eksiği çok, hem fiziksel olarak kötü. rakipte topu alan 3 kişiyi sıraya diziyo. fred talisca futbol hayatları bitik. santrafor zaten yok. 8 numara yok. irfancan yallah başakşehire. takımda tadic veya dzeko gibi beyin yok herkes uyumsuz takılıyo. brown yetersiz. duran olayı skandal. hepsinin kol gibi kontratı ve maaşı var. ali koç ve morinyo şerefsizi sağolsunlar. 1-2 sene sürer toparlanmak.

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,017
2,302
113
Bir gsli olarak tavsiyem; Fenerbahçe büyüklerinden biri kereme desin ki iyisin hoşsun da, şu serbest vuruşlarda falan topun başına gecme. Klas ayaklar var, talisca abin falan. Bırak onlar kullansın. Sen hızını konustur vs. Göklerde şanslıydı, balliydi. Ama mümkünse topun başından Kovun bu adamı. Kendini şuan büyük futbolcu sanıyor, biz gsli olRak durumu biliyoruz. Sonra ağlamayın diye uyarıyoruz fenerlileri.

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,287
6,426
113
Beyin yaşın kaç dost 5 mi
Aynı IQ seviyesinde olmadığımız için bu şekilde algılaman doğal dost.Kalibre olarak alt seviyede kaldığın için yazdığım şeye şu cevabı sadece Gorille aynı IQ seviyesindeki birisi bu yanıtı verebilirdi.İnanır mısın hiç şaşırmadım 😂

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,295
20,866
113
Aynı IQ seviyesinde olmadığımız için bu şekilde algılaman doğal dost.Kalibre olarak alt seviyede kaldığın için yazdığım şeye şu cevabı sadece Gorille aynı IQ seviyesindeki birisi bu yanıtı verebilirdi.İnanır mısın hiç şaşırmadım 😂
Birader avel misin ya maçtan önce ahkam kesen sensin şimdi Asena gibi kiviriyorsun ya ne adamsın ya bide IQ falan diyor inanılmaz ya

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,287
6,426
113
Birader avel misin ya maçtan önce ahkam kesen sensin şimdi Asena gibi kiviriyorsun ya ne adamsın ya bide IQ falan diyor inanılmaz ya
Kim kıvırıyor yarabandı.Sizin için büyük başarı olduğu için kutladım ben orada yanıldığımı söyledim.fenerin bu sonucu benim için büyük sürpriz oldu.Akabinde bunun üzerine beyin yaşıdır şudur budur diye başlayarak kendin yapıyorsun yaptığın gibi birde bu yorumu yapıyorsun.Vallahi birebir Goril IQ seviyesi 😂

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,295
20,866
113
Kim kıvırıyor yarabandı.Sizin için büyük başarı olduğu için kutladım ben orada yanıldığımı söyledim.fenerin bu sonucu benim için büyük sürpriz oldu.Akabinde bunun üzerine beyin yaşıdır şudur budur diye başlayarak kendin yapıyorsun yaptığın gibi birde bu yorumu yapıyorsun.Vallahi birebir Goril IQ seviyesi 😂
Kinayeli yazdığını biliyoruz kardeşim mesajında ufak beyninle aklın sıra dalga geciyorsun yok çok büyük başarı falan filan uzatma hadi bak işine ya

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,287
6,426
113
Kinayeli yazdığını biliyoruz kardeşim mesajında ufak beyninle aklın sıra dalga geciyorsun yok çok büyük başarı falan filan uzatma hadi bak işine ya
Fındık kadar beyniyle kinaye diyor yahu 😂 Sana diyecek çok söz varda anlayamayacağın için çokta sallamayacağım seni.Hadi bak dalgana

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,629
1,757
113
İkinizinde IQ sini şimdi adamlar orda milyon dolarları ziksin sizde burda yiyin birbirinizi İstanbul takımları için sorsam istanbulla alakanız gitmişliğiniz bile yoktur kendi şehr takımını desteklersinde fazla abartmamak lazım

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,287
6,426
113
İkinizinde IQ sini şimdi adamlar orda milyon dolarları ziksin sizde burda yiyin birbirinizi İstanbul takımları için sorsam istanbulla alakanız gitmişliğiniz bile yoktur kendi şehr takımını desteklersinde fazla abartmamak lazım
La ne çok seviyorsunuz bilmeden sallamayı yav İstanbul’a gitmişliğiniz yok diyor birde.Evim İstanbul’da sen ne anlatıyorsun be abi ne diyorsun be abla 😂