http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe & Nice Maçı

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,016
2,409
113
Yarın mac var ama hic kimsenin haberi yok gibi
Avrupa kupası maçı
Çok da önemli
Fenerbahcede oyun oturuyor
Nicete savunma sorunlu olsa da hücumu fena değil
Fener kazanır muhtemelen handikaplı ama gol de yer
H1 fener ve kgvar denenir

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,119
6,378
113
Fenerbahçe ye başarılar Gönlüm fenerden yana fakat Nice hızlı oynuyor feneri yener bence maalesef

ledteknik

нerĸeѕle değιl нaĸ edenle вιrlιĸтe ol
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,247
440
83
Bir Galatasaray taraftarı olarak Fenerbahcemize cani gönülden başarılar diliyorum,mac sonucuna gelirsek gollü bir beraberlik veya Fenerbahçe galibiyetiyle sonuclancak bi mac bekliyorum.

atabay123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
866
693
93
Avrupa kupası maçı
Çok da önemli
ok

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,150
4,279
113
Avrupa kupası maçı
Çok da önemli
Bizde dunki fenerliler gibi yapalimmi ama gerek yok zaten nice icinden gecicek yarin

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,334
2,180
113
Objektif olmak lazım duygusal düşünmeyin
Fb 1 - nice 5

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,288
6,426
113
Galatasaray’ın yenilmeyeceğine adım kadar emindim ve yazmıştım.Şimdide aynı eminlikle yazıyorum Fener bu maçı yenemez.Bu maçta Fenerin alacağı en iyi sonuç beraberlik olur.Olurda Fener berabere kalmayı başarabilirse büyük başarı saysınlar üzülmesinler.Bu yorumuda maç sonunda alıntılayacağım.

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,635
3,936
113
Fenere kötü diyorsunuz da kendi sahasında maç kaybetmedi, nice iyi değil deplasman galibiyeti yok bu maç fener kazanabilir beraberliğe şaşırmam ama çok rahat bir şekilde fener kazanamaz demek de art niyet olduğu belli, 2-1 3-1 gibi bir skorla fener kazanır diyorum

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,367
2,778
113
Gollü beraberlik olabilir...

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,147
7,615
113
Fenerliyim ama abartısız olarak söylüyorum tarihin en kötü Fenerbahçesi. Özellikle Kasımpaşa ve Zagreb maçlarında televizyonu kıracaktım. Kanat yok golcü yok bise yok takımda.

Enisemir13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,261
522
113
Liverpool maçı öncesi Liverpool’u destekleyen Fenerbahçe taraftarına ; umarım yenilirsiniz

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,817
10,699
113
fenerbahce 1-6 nıce buna 50 100 tl atın benden söylemesı

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,817
10,699
113
Liverpool maçı öncesi Liverpool’u destekleyen Fenerbahçe taraftarına ; umarım yenilirsiniz
Hele varya ismini verip prim vermek istemedigim salyalı köpek livenin 3 golune oynamıs utanmaz paylaşmış birde :D Osımhen mızrak gibi saplayınca kendıne gelmıştır bende yarın nice macına handikap yaparına 2000 tl atıp cekılıs acıcam tum kazancı foruma dağıtıcam ibret olsun.

Kuponun üstüne de şu sihirli cümleleri yazıcam; Çok rahat bir galibiyet bekliyorum :)

Enisemir13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,261
522
113
Hele varya ismini verip prim vermek istemedigim salyalı köpek livenin 3 golune oynamıs utanmaz paylaşmış birde :D Osımhen mızrak gibi saplayınca kendıne gelmıştır bende yarın nice macına handikap yaparına 2000 tl atıp cekılıs acıcam tum kazancı foruma dağıtıcam ibret olsun.

Kuponun üstüne de şu sihirli cümleleri yazıcam; Çok rahat bir galibiyet bekliyorum :)
Fenerbahçe taraftarının bir kısmını tenzih ediyorum ama çoğu haindir , neymiş efendim aramız bozuk değil ama başarılar Liverpool dediler , umarım perişanlık eder deplasman

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,817
10,699
113
Fenerbahçe taraftarının bir kısmını tenzih ediyorum ama çoğu haindir , neymiş efendim aramız bozuk değil ama başarılar Liverpool dediler , umarım perişanlık eder deplasman
ummana gerek yok arada ağır kalıte farkı var zagrebden 3 yiyen nıceden 6 yer 1-6 dene