Para gider gelir unutma allah calisana verir calıstıgım para ile oynamıyorum unutma dostSen 2k zarar edip hirs yapıp bu şekilde oynarsan bak bakalım elinde avucunda para kalıyormu
Para gider gelir unutma allah calisana verir calıstıgım para ile oynamıyorum unutma dostSen 2k zarar edip hirs yapıp bu şekilde oynarsan bak bakalım elinde avucunda para kalıyormu
GS, fenere her sene Kadıköy'de 3 atar hale geldi ve bunu sağlayan fetodur diyorsun. Feto öyle bir güç ki diyorsun Kadıköy'de fenere 3 attırıyor her sene. Kardeşim sen bildiğin feto propagandası yapıyorsun. Feto herşeyi yapacak kadar güçlü diyorsun.Kardeş Siz nasıl Fenerlisiniz Gsliler onursuz olduğu halde bile iki kuruş için takımına sallamiyor.
Biz yensekte yenilsekte beraberede kalsak yıllarca sampiyonda olmasak itin köpeğin içinde başkana kulübe sallamiyoruz .aynı heyecan ve tutkuyla yıllardır hiç maç kaçirmiyoruz.madem takımına guvenmiyosun oynadığın parayı en başta riske ettiğine pişman oluyorsun sende git Gsye oyna onlar Fetö,siyaset eliyle her hafta banko kazanıyor ne de olsa.Gercek Fenerbahçeli adam bı beklenti olmadanda sever takımını.bu Devran boyle devam etmeyecek siyaset el değiştirmediği müddetçe Aziz Yıldırım gelse ne bok yiyecek adamı içeri tıktılar zamanında kumpas kutup fetoyle GS el ele verip şimdiki hükümetle.zaten yeterince düşman var bı de siz çıkıyorsunuz ofkeleniyorum
Bosvsr kardesım sen onları meyve veren agac taslanırmısPara gider gelir unutma allah calisana verir calıstıgım para ile oynamıyorum unutma dost
İşte bu yüzden hersene gariban gariban sezon sonu hala Galatasarayiminn şampiyonluğununu izliyorsun sende haklısın olağan dışı durumlar olağan olarak kazınmış sana bağışıklık kazanmış bunun onurla alakası yok düpe duz enayilik neyse dur. Ali Koç başkan Fenerbahçe şampiyon oldumu ? Ahahahahah gitmeeeee sana muhtacımmmmKardeş Siz nasıl Fenerlisiniz Gsliler onursuz olduğu halde bile iki kuruş için takımına sallamiyor.
Biz yensekte yenilsekte beraberede kalsak yıllarca sampiyonda olmasak itin köpeğin içinde başkana kulübe sallamiyoruz .aynı heyecan ve tutkuyla yıllardır hiç maç kaçirmiyoruz.madem takımına guvenmiyosun oynadığın parayı en başta riske ettiğine pişman oluyorsun sende git Gsye oyna onlar Fetö,siyaset eliyle her hafta banko kazanıyor ne de olsa.Gercek Fenerbahçeli adam bı beklenti olmadanda sever takımını.bu Devran boyle devam etmeyecek siyaset el değiştirmediği müddetçe Aziz Yıldırım gelse ne bok yiyecek adamı içeri tıktılar zamanında kumpas kutup fetoyle GS el ele verip şimdiki hükümetle.zaten yeterince düşman var bı de siz çıkıyorsunuz ofkeleniyorum
Önce kendin yap sonra beklebi kişide gelip demıyor ki al makina şu parayı aç rollü katla dağıt
SakinSen 2k zarar edip hirs yapıp bu şekilde oynarsan bak bakalım elinde avucunda para kalıyormu
Tadicim benimPara gider gelir unutma allah calisana verir calıstıgım para ile oynamıyorum unutma dost
@tadic Bunu beğendiTadicim benim
😃Relax bu gecede herkes çok gergin bi 31 rakamı yapsa herkes rahatlıcak
Kacmadım burdayım daha gelmedi 😂😂Tadicim benim
Ne oldu dost ben sakinim zaten adama hırs yapma dedim sadece
Banka havale birimi eft yaptı malesef pazartesi ilk gün ışığında paramızı. Sayıcaz 😁Kacmadım burdayım daha gelmedi 😂😂
Kacsan da sorun yokKacmadım burdayım daha gelmedi 😂😂
Bırak nasıl oynarlarsa oynasınlar dostNe oldu dost ben sakinim zaten adama hırs yapma dedim sadece
Ben hirs yapıp evimi yaktım dost gerçi arkadas yüklü oynamamış görünce ole yazmak geldi içimden sadeceBırak nasıl oynarlarsa oynasınlar dost
Yazikk cidden birşeyide kabullenin bee iyiyiz sizi 1 e değil 10 a katlariz sizi siyaset o bu su kaç yıl oldu hahahaha halamı feto siyaset o bu su yabancı hakem dediniz oldu vara yabancı hakem dediniz oldu ulan daha ne olsun ne isteseniz o oldu hala kazanamiyorsunuzKardeş Siz nasıl Fenerlisiniz Gsliler onursuz olduğu halde bile iki kuruş için takımına sallamiyor.
Onursuz lafına olduğu gibi sana iade edip, üstüne senin terbiyesiz, ahlaksız biri olduğunu düşündüğümü belirtmek isterimKardeş Siz nasıl Fenerlisiniz Gsliler onursuz olduğu halde bile iki kuruş için takımına sallamiyor.
Oranlara takılma içinden geleni oyna@Erhan2121 tamam dost hırs yapmıyorum gerçekten haklısın