- 12,280
- 4,845
- 113
Şampiyon cimbom turkiyenin en büyüğü cimbom leroy sana cimboma hoşgeldin😇💛❤❤❤💘💘🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Devletin, Emlak Konut'un arazisine çöküp 110 milyon dolar vurgun yapan Galatasaray, 17-18 sezonunda Fenerbahçe'nin üç puan önünde Dursun Özbek'in önderliğinde şampiyon oldu. O dönem yanak okşamaya bayılan Murat Kurum, Emlak Konut'un kurul başkanı ve etkili bir isimdi.Tamam işte baskasida gelse bişey değişmez.Turkiye'de zamanında o kadar kulüp varken Fetö ve isbirlikcileri neden Şike kumpasını Fenerbahçeye kurdular hiç düşündün mü? Çünkü Galatasaray ,Fetö ve siyaset her zaman birlikte ,hala da öyle.Osimhen mesela Galatasaray'a nasıl geldi bilgin var mı? Parasını kimler ödedi de getirtildi? Bunları bilmeden tribünde de olsan Gerçek Fenerbahçeli olamazsın.Stadının üstünde Mustafa Kemal Atatürk yazan bir kulubuz biz düsmanımız çok.
Çok ama çok büyükMourinho ile devam etmek nasıl bir amatörlük ya
Morinyoda sorun yok kadro yetersizMourinho ile devam etmek nasıl bir amatörlük ya
Valla fanatik gs liyım morinyo kalsın diyorsa herhangi bir Fenerbahçeli net futbol ozurludurMorinyoda sorun yok kadro yetersiz
Napak Okan vuruk mu getirek. Bizim vuruk çarık hocalarla işimiz olmazMourinho ile devam etmek nasıl bir amatörlük ya
Doğru ismi getirmek bu kadar zor olamamı bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösteriyor bunlar 7senede 1 doğru hamlesi yok mourinhoyu getiriyorsun adam futboldan kopmuş parasına bakıyor veriyorsun ağzına yapı lafını sezon sonu lig zaten belli diyor madem belli ne bokuma orda duruyorsunda takım yönetiyorsunNapak Okan vuruk mu getirek. Bizim vuruk çarık hocalarla işimiz olmaz
İsmail hocamın ahı her an ensemizde olacakMourinho ile devam etmek nasıl bir amatörlük ya
AUHDSDQUWHQHDUQHUWDQWDQQDWQŞampiyon cimbom turkiyenin en büyüğü cimbom leroy sana cimboma hoşgeldin😇💛❤❤❤💘💘🇹🇷🇹🇷🇹🇷
sakin ol dostum hayal görüyor he de geç he de geççççDaha demin benle tartıştı emlak Konut emlak Konut diye gelmiş buraya da yazmış şabalağı bi koyacan emlak konuta kadar uçacak ne uyuz oldum şu bebeye la zeka seviyesi kadıköy boğası ile kapışır aq ıyyyy yy Eeeee ahhhh🤣
Haklısın kıymetli kardeşimsakin ol dostum hayal görüyor he de geç he de geçççç
Acun da ne yapacağını şaşırdıAcun ılıcalı ayrılmış yönetim kurulu üyeliğinden darısı Ali koç istifa etti alt yazısına
2024-25 dönemi Yönetim Kurulu Üyemiz, Asbaşkanımız Sayın Acun Ilıcalı Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrılmıştır. Sayın Acun Ilıcalı, görev süresi boyunca Yönetim Kurulumuzda çok kıymetli katkılar sunmuş olup, her daim kulübümüzün menfaatlerini önceleyen yaklaşımı camiamızda takdirle karşılanmıştır.
Dost eline yüzüne bulaştırdılar bu yine sorumluluk almışAcun da ne yapacağını şaşırdı