Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe Hk.

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,267
4,844
113
Şampiyon cimbom turkiyenin en büyüğü cimbom leroy sana cimboma hoşgeldin😇💛❤❤❤💘💘🇹🇷🇹🇷🇹🇷

yunusmorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
590
316
63
Tamam işte baskasida gelse bişey değişmez.Turkiye'de zamanında o kadar kulüp varken Fetö ve isbirlikcileri neden Şike kumpasını Fenerbahçeye kurdular hiç düşündün mü? Çünkü Galatasaray ,Fetö ve siyaset her zaman birlikte ,hala da öyle.Osimhen mesela Galatasaray'a nasıl geldi bilgin var mı? Parasını kimler ödedi de getirtildi? Bunları bilmeden tribünde de olsan Gerçek Fenerbahçeli olamazsın.Stadının üstünde Mustafa Kemal Atatürk yazan bir kulubuz biz düsmanımız çok.
Devletin, Emlak Konut'un arazisine çöküp 110 milyon dolar vurgun yapan Galatasaray, 17-18 sezonunda Fenerbahçe'nin üç puan önünde Dursun Özbek'in önderliğinde şampiyon oldu. O dönem yanak okşamaya bayılan Murat Kurum, Emlak Konut'un kurul başkanı ve etkili bir isimdi.

300 küsur milyon lira, 100 milyon dolardan fazla para 4 puan fayda sağlamadı mı Galatasaray'a?

Bunları anlat anlat, ne olacak? adam virgülden sonrasını unutuyor Galatasaray'a tek faydası acun lahmacun deyip itibar suikastı yapmak.

Yaritza

que será, será
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
656
147
43
CANLI YAYIN | Transfer görüşmelerine başladığımız Leroy Sané’nin uçak yolculuğunu takip etmek için:

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,665
1,911
113
Ali koc daha genc bi 5 sene daha sabredin ogreniyor. Daha ne yapsin adam topcu diyonuz aliyor masör diyonuz alıyor. Baskette kupalar gani. Kürek işlerinde de öyle. Ben anlamıyorum bu ne şımarıklık. Her şeyi geçtim bu kadar zengin bir adam nasıl eleştirilebilir. Gerçekten inanılmaz.

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,094
1,972
113
Morinyoda sorun yok kadro yetersiz
Valla fanatik gs liyım morinyo kalsın diyorsa herhangi bir Fenerbahçeli net futbol ozurludur

Morinyo nün devri kapanali yıllar oldu adamın oynattığı oyun sistem çöktü ne mancester da ne Roma da nede bundan sonra gideceği herhangi bir kulüpte başarılı olma ihtimali yok bunu nasıl göremez akıl alır gibi değil
Roma da konferans ligi aldım diye övünüyor o zmanki Roma nin kadrosu İtalya da en iyi 2-3 kadrodan biriydi

Fenerbahçe net morinyo yu göndermeli ben kasımı falan göreceğini dusunmuyorum da kendileri bilir

Kadro konusu kadronuz iyiydi hatta geniş kadro gs den falan çok dha iyi ama takım olamadınız olamassiniz da bu gidişle

Oynattığı oyun çağdışı ve bu lige uymuyor temasssiz alan savunmasi mi kaldı şaka gibi

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
Atanın ve tutanın iyi olcak
Ligin en kritik maçlarında ne irfancan ne Livakovic mac kurtaramadı forvetler hicbir derbide gol atamadı
Tarihin en kötü Besiktasina 6 puan samsuna 4 puan ve rakibin Gs yi 3 mactada yenemedin Morinho ilk 11 kuramadı tek hatası buydu bazi oyunculari küstürdü ona da eyvallah ama adam rakibine yenilince sağlıklı isler yapmadı takıma bir sistem getirmeye çalıştı topu rakibe verip kontra futbolu oynatmak Roma da yaptığı gibi ama elindeki oyuncu kapasitesi bu sistem icin yetersiz oldu
Gs de Son 12 hafta Muslera müthiş maclar cikardi Forvet Osimhen de fırsatları hep gole çevirdi takımını sırtladı
Lemina gelince Torera rahatladı 8 gibi oynamaya başlayınca gol atmaya başladı
Fener de Orta saha yavaş forvet beceriksiz kalecide formsuz olunca Şampiyonluk gitti
Demem o ki Morinho ile devam ediceksen bu takıma Baba forvet iki tane sağ kanat orta saha 6 ve 8 stoper 5 tane yıldız transfer yapilirsa bu takima monte edilirse Gs kimi alirsa alsın farketmez

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,288
7,496
113
Napak Okan vuruk mu getirek. Bizim vuruk çarık hocalarla işimiz olmaz
Doğru ismi getirmek bu kadar zor olamamı bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösteriyor bunlar 7senede 1 doğru hamlesi yok mourinhoyu getiriyorsun adam futboldan kopmuş parasına bakıyor veriyorsun ağzına yapı lafını sezon sonu lig zaten belli diyor madem belli ne bokuma orda duruyorsunda takım yönetiyorsun

ofli61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
836
281
63
Acunu yaranozspora transfer edicem

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
Daha demin benle tartıştı emlak Konut emlak Konut diye gelmiş buraya da yazmış şabalağı bi koyacan emlak konuta kadar uçacak ne uyuz oldum şu bebeye la zeka seviyesi kadıköy boğası ile kapışır aq ıyyyy yy Eeeee ahhhh🤣

Eroolk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
108
46
28
Daha demin benle tartıştı emlak Konut emlak Konut diye gelmiş buraya da yazmış şabalağı bi koyacan emlak konuta kadar uçacak ne uyuz oldum şu bebeye la zeka seviyesi kadıköy boğası ile kapışır aq ıyyyy yy Eeeee ahhhh🤣
sakin ol dostum hayal görüyor he de geç he de geçççç

ofli61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
836
281
63
Acun ılıcalı ayrılmış yönetim kurulu üyeliğinden darısı Ali koç istifa etti alt yazısına

2024-25 dönemi Yönetim Kurulu Üyemiz, Asbaşkanımız Sayın Acun Ilıcalı Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrılmıştır. Sayın Acun Ilıcalı, görev süresi boyunca Yönetim Kurulumuzda çok kıymetli katkılar sunmuş olup, her daim kulübümüzün menfaatlerini önceleyen yaklaşımı camiamızda takdirle karşılanmıştır.
Acun da ne yapacağını şaşırdı