Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe Hk.

yunusmorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
590
317
63
sana cevap vermiyorum, insanları manipüle etme.

26 Ocak 2006'da kapalı olmayan açık ihalede Koç Holding, Tüpraş'ın %51'ini ihalede 4 milyar 140 milyon dolar ödeyerek satın aldı ve şirkette karar merciine dönüştü.

Satın alındığı yıldan itibaren 10 yıllık süreçte 8.5 milyar dolar kar eden Tüpraş, Koç Holding'in yatırımını vergiler hariç amorti etmiştir. Tüpraş'ın %51'lik kısmı için devletin hazinesine ekstradan gelir vergisi ödeyen Koç, yatırımını tam anlamıyla amorti etmesi 10 yılı geçmiş, öbür tabiriyle yatırım bekleneni karşılamamıştır.

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Konu kilit olsun ali koç burayı da karıştırdı:)

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,494
2,648
113
Bu adam parayı uyuşturucu ticaretinden buldu. Survivor yarışması zarar ettirdiği halde neden hala yıllardır bu yarışmayı güney amerikada yapıyor zannediyorsunuz. Jet uçağı, içinde yolcu olmadan Panama Türkiye arası sürekli mekik dokuyor. Survivor falan sadece paravan. Güney Amerika'daki işlerini yürütebilmek için

Bu adam bir gün çok fena patlayacak. Demedi demeyin. Elinde bir mikrofonla kimse bu kadar servet edinemez

Yaritza

que será, será
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
656
147
43
sana cevap vermiyorum, insanları manipüle etme.

26 Ocak 2006'da kapalı olmayan açık ihalede Koç Holding, Tüpraş'ın %51'ini ihalede 4 milyar 140 milyon dolar ödeyerek satın aldı ve şirkette karar merciine dönüştü.

Satın alındığı yıldan itibaren 10 yıllık süreçte 8.5 milyar dolar kar eden Tüpraş, Koç Holding'in yatırımını vergiler hariç amorti etmiştir. Tüpraş'ın %51'lik kısmı için devletin hazinesine ekstradan gelir vergisi ödeyen Koç, yatırımını tam anlamıyla amorti etmesi 10 yılı geçmiş, öbür tabiriyle yatırım bekleneni karşılamamıştır.
Verilerle beni desteklediğin için teşekkür ederim. Altın yumurtlayan tavuğun bir gram altın karşılığında satıldığı bu anlaşmada kazanan peşkeş çeken ve peşkeş çekilenler (Koç ailesi) olurken kaybeden Türkiye Cumhuriyeti devleti ve vatandaşları olmuştur.

yunusmorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
590
317
63
Verilerle beni desteklediğin için teşekkür ederim. Altın yumurtlayan tavuğun bir gram altın karşılığında satıldığı bu anlaşmada kazanan peşkeş çeken ve peşkeş çekilenler (Koç ailesi) olurken kaybeden Türkiye Cumhuriyeti devleti ve vatandaşları olmuştur.
dostum kimseyi istemeden bile kırmak istemem, parayla tutulmuş adamları dinliyor ve kanıyorsunuz. kim, nasıl bir art niyetle 20 yıl önceki "açık" ihaleyi meze yaptı bilmiyorum ama o adamların bir misyonu var ve başarıyorlar, sana tavsiyem en azından sen onların kurbanı olma. amortisi 10 yılı geçen her büyük yatırım bekleneni vermemiş demektir.

yunusmorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
590
317
63
Türkiye'nin güzide takımı Galatasaray kendisine ait olmayan araziyi devletin şirketi, Emlak Konut'a 500 milyon liraya taksitler halinde satıyor. emlak konuttan alınacak bu para bankalara belli olmayan bir oran karşılığında satılıp borçtan bitap Galatasaray, bankalardan peşin alınanlarla Türkiye'de duyulmamış kontratlarla yıldızlar getiriyor ve bu operasyonun ardından Galatasaray üst üste 2 kez şampiyon oluyor.
120 milyon dolarlık devletin gideri -508 milyon lira o zaman 155 milyon dolar ediyor olsa da bu para da taksitler halinde çekin satıldığı bankalara ödendiği için ortalama- karşılığında üstüne bir de Galatasaray, tesisleri terk etmeyip kurun karşısında Emlak Konut'u inanılmaz zararlara sokuyor.

Bir orta yol çerçevesinde 2019 yılında 120 milyon lira 5 yıllık taksitlendirme ile Florya Arazisi Galatasaray'a kur indirimiyle geri satılıyor. Florya'nın 120 milyon liralık ödeme 5 yıllık ortalama ile 10 milyon dolar olarak ödeniyor.

Sonuç: kurşun yiyen Fenerbahçe'yi öldüremeyip korktukları için tüyü bitmemiş yetimin sırtına 100 milyon dolardan fazla yük koyuyorlar.

yunusmorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
590
317
63
Türkiye'nin sayılı gazetecilerinden, Galatasaray kongre üyesi Fatih Altaylı bile bu durumdan bahsediyor. paralı köpeklerin lafları seni tatmin ediyorsa açıkça söyle, bitsin konuşma.

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
2,587
113
Acun ılıcalı ayrılmış yönetim kurulu üyeliğinden darısı Ali koç istifa etti alt yazısına

2024-25 dönemi Yönetim Kurulu Üyemiz, Asbaşkanımız Sayın Acun Ilıcalı Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrılmıştır. Sayın Acun Ilıcalı, görev süresi boyunca Yönetim Kurulumuzda çok kıymetli katkılar sunmuş olup, her daim kulübümüzün menfaatlerini önceleyen yaklaşımı camiamızda takdirle karşılanmıştır.
Ali koctan iyisi mi gelecek sanki ,yeni gelende 1 sene uyum ve takım kurmakla uğraşacak,aziz yildirim gelsin diyenler aziz yildirimi kongrede yuhalayarak gönderen içimizdeki galatasaraylilar şimdide Ali koç istifa diyor .Ali koç cebinden milyonlarca dolar hibe etti kulüp borçları için.basketbolda voleybolda büyük başarılar var futbolda evet şampiyon olamıyoruz müthiş bir performansa rağmen puana rağmen fetosarayin siyasi bağlantılarını aşamiyoruz.Gercek Fenerbahceliyse bi insan her koşulda takımın başkanın antronorun arkasinda olacak ele güne karsı içimizde sürekli Ali koç istifa deyip dursanizda adam bu ülkenin en zenginlerinden ve kulüp içinde çok çalıştığı ortada.daha iyisi varsa bı öneriyle gelin.

yunusmorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
590
317
63
Ali koctan iyisi mi gelecek sanki ,yeni gelende 1 sene uyum ve takım kurmakla uğraşacak,aziz yildirim gelsin diyenler aziz yildirimi kongrede yuhalayarak gönderen içimizdeki galatasaraylilar şimdide Ali koç istifa diyor .Ali koç cebinden milyonlarca dolar hibe etti kulüp borçları için.basketbolda voleybolda büyük başarılar var futbolda evet şampiyon olamıyoruz müthiş bir performansa rağmen puana rağmen fetosarayin siyasi bağlantılarını aşamiyoruz.Gercek Fenerbahceliyse bi insan her koşulda takımın başkanın antronorun arkasinda olacak ele güne karsı içimizde sürekli Ali koç istifa deyip dursanizda adam bu ülkenin en zenginlerinden ve kulüp içinde çok çalıştığı ortada.daha iyisi varsa bı öneriyle gelin.
borçlar için hibe etti evet ama nereye kadar, bir transfer için harcama zamanı gelmedi mi. 10 yıl sonra fenerbahçe'nin borcu bitince kapansın gitsin o zaman, boşu boşuna masraf yapmaya gerek kalmaz çünkü çoktan galatasaray hakimiyeti sarmış olur.

hakan safi ekstra 25+25 ali koç ekstra 25+25 euro koysa şampiyonlar ligine kalsan bile fix 50 milyon gelir 25-25 geri alırlar, 50 milyon da borca vereceklerine transfere vermiş olurlar.

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,288
7,496
113
Ali koçmu iyi güldürme kardeşim zenginlikle külüp yönetmek ayrı şeyler sportif başarı nerde bi söylermiisn bana evet direk sana 2 tane aday söyleyebilirim sadettin saran ve Hakan Bilal kutlualp var daha ne olucak

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,288
7,496
113
Dostum senin kafa yapınla ali koçun kafa yapısı aynı zaten bu zihniyet yüzünden başarılı olamıyoruz

Yaritza

que será, será
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
656
147
43
dostum kimseyi istemeden bile kırmak istemem, parayla tutulmuş adamları dinliyor ve kanıyorsunuz. kim, nasıl bir art niyetle 20 yıl önceki "açık" ihaleyi meze yaptı bilmiyorum ama o adamların bir misyonu var ve başarıyorlar, sana tavsiyem en azından sen onların kurbanı olma. amortisi 10 yılı geçen her büyük yatırım bekleneni vermemiş demektir.
Dostum Leroy Sane transfer konusunda Emlak Konuk vesaire polemik yaratıyorsun, akşamına Acun Ilıcalı istifa ediyor yine aynı copy-paste metinle polemik yaratıyorsun :D Ben sadece buna karşılık ufak bir girizgah yaptım ve gördüğün gibi bunlar iki karşıt takım tarafları arasında uzlaşmaya varılabilecek polemikler değil. Uygunsuz davranışından vazgeçmeni rica eder, nice şampiyonluksuz 11 yıllar geçirmeni dilerim :D

yunusmorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
590
317
63
Dostum Leroy Sane transfer konusunda Emlak Konuk vesaire polemik yaratıyorsun, akşamına Acun Ilıcalı istifa ediyor yine aynı copy-paste metinle polemik yaratıyorsun :D Ben sadece buna karşılık ufak bir girizgah yaptım ve gördüğün gibi bunlar iki karşıt takım tarafları arasında uzlaşmaya varılabilecek polemikler değil. Uygunsuz davranışından vazgeçmeni rica eder, nice şampiyonluksuz 11 yıllar geçirmeni dilerim :D
bilmesek inanacağız, bilmeyen de var sen onları kandırmaya çalışıyorsun, kendin kandın başkalarını kandırma. ben senin gibi kimseyi kandırmaya çalışmadım, ne nane olduğunuzu belli ettim. o da senin zoruna gitti, hadi işine.

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,914
5,998
113
aziz yıldırım ı yemeye çalıştı boğazında kaldı

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,288
7,496
113
Senin konuşman tam bir Galatasaraylı konusması ,dostum galatasaraylisin madem beni ne yoruyosun.bende fenerli sanıp cevap veriyorum.
Ben fenerliyim dostum GFB den tribündeyiz çoğu zaman Dadaş Mehmetin Kardeşleyiz ama sıktı artık bu muhabbet çünkü Fenerbahçe Başkanlsrı koltukları rehin almadan duramıyor azizde alide

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,288
7,496
113
bilmesek inanacağız, bilmeyen de var sen onları kandırmaya çalışıyorsun, kendin kandın başkalarını kandırma. ben senin gibi kimseyi kandırmaya çalışmadım, ne nane olduğunuzu belli ettim. o da senin zoruna gitti, hadi işine.
Beğenmediğin ultrasanlan Ayda 3 sefer başkan değiştirir ama Sen 23 senede 2 başkan görmüşsün başarısızlığa rağmen

Yaritza

que será, será
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
656
147
43
Ettin kankim ettin sağlıcakla kal.

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
2,587
113
Ben fenerliyim dostum GFB den tribündeyiz çoğu zaman Dadaş Mehmetin Kardeşleyiz ama sıktı artık bu muhabbet çünkü Fenerbahçe Başkanlsrı koltukları rehin almadan duramıyor azizde alide
Tamam işte baskasida gelse bişey değişmez.Turkiye'de zamanında o kadar kulüp varken Fetö ve isbirlikcileri neden Şike kumpasını Fenerbahçeye kurdular hiç düşündün mü? Çünkü Galatasaray ,Fetö ve siyaset her zaman birlikte ,hala da öyle.Osimhen mesela Galatasaray'a nasıl geldi bilgin var mı? Parasını kimler ödedi de getirtildi? Bunları bilmeden tribünde de olsan Gerçek Fenerbahçeli olamazsın.Stadının üstünde Mustafa Kemal Atatürk yazan bir kulubuz biz düsmanımız çok.