Zor o iş biraz fener kesin şampiSamsunu%10000 yener GS
Zor o iş biraz fener kesin şampiSamsunu%10000 yener GS
Hayalperest olmak güzeldir. Seneye olursunuz. Sen de öğrenirsin cimbomu karşına almamayı.Ben kuran çarpsın ki bı çok arkadaşımla iddaaya girdim 2. Yarının başında fener şampiyon olur diye gotuyle guluyolardi
Kanka kulüp dediğinin ne işi olur siyasetle hepsi için söylüyorum. Onlar bize güzel futbolla centilmenlikle keyif versinler. Siyasi düşüncelerini kendilerine saklasınlar. Nedir yani hoşuna gitmiyorsa hükümet kendisi aday olsun bana ne onun düşüncelerinden. O hükümete karşı tavır alıyor diye bütün fenerliler de aynısını mı yapacak? Çok saçma bir muhabbet bu bence.- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
kiralıyarak şampiyon yapsın o zaman koçtaKiralık oyuncular kanka
Zaten Samsun vericekkk fenere oynadığı gibi oynamıcaklarSamsunu%10000 yener GS
Gsde feneri yendi form yakalarlarZaten Samsun vericekkk fenere oynadığı gibi oynamıcaklar
Fenere yattı mı nereye yattı arkadaş boş yapma ondan Fenerbahçe puan kaybetti. O maçı alsaydı 1 puan fark kalmıştıİkiside yener bu hafta kanka. Samsun satmaz maçı ama Fener'e yattığı gibi yatmaz açık oynar
Samsun yattı Fener'e kanka sezonun en a sut çektiği en az cezasahasina girdiği maçı oynadı 5li ssavunma oynadi fener macinda. Bu hafta açık oynar 2-4 GS yenerFenere yattı mı nereye yattı arkadaş boş yapma ondan Fenerbahçe puan kaybetti. O maçı alsaydı 1 puan fark kalmıştı
Bak kendin diyorsun 5 kişi savunma yaptı puan alabilmek için açık oynasa fenerin atacağını biliyordu çünküSamsun yattı Fener'e kanka sezonun en a sut çektiği en az cezasahasina girdiği maçı oynadı 5li ssavunma oynadi fener macinda. Bu hafta açık oynar 2-4 GS yener![]()
Şampiyon oldu mu olm ne adamsınız 😆😆😆Ben kuran çarpsın ki bı çok arkadaşımla iddaaya girdim 2. Yarının başında fener şampiyon olur diye gotuyle guluyolardi
Reis güzel yarış oluyor işte izliyoz ben fenerli olarak eğleniyorum devam sorun yok oyun bu sporŞampiyon oldu mu olm ne adamsınız 😆😆😆
Başkanlık bir durum yok zaten. Adam her sene kişisel servetinden para akıtıyor kulübe. Taraftar da gidip fenerium'dan bir tırnak çakısı veya kupa bardak aldı diye transfer istemek hakkımız diyorSeneye diyolar 150m daha koyacak üstüne qgayaha 1-2 sene daha samp olamasin mbappe olur gibi![]()
Kral olaylar şu kadar derin. Fenerbahçe başkanini hapise atamazlar chp başkanini hapise atarlar. Fenerbahçe büyüktür CHP, Ali koç büyüktür Ekrem İmamoğlu.Başkanlık bir durum yok zaten. Adam her sene kişisel servetinden para akıtıyor kulübe. Taraftar da gidip fenerium'dan bir tırnak çakısı veya kupa bardak aldı diye transfer istemek hakkımız diyor
Ali Koç yerine başka bir başkan gelse bu yıldız transferler bu kadar kolay yapılamaz. Üstelik te bu dolar kurunda
Fenerbahçeliler hariç dediğimi anlayamazKral olaylar şu kadar derin. Fenerbahçe başkanini hapise atamazlar chp başkanini hapise atarlar. Fenerbahçe büyüktür CHP, Ali koç büyüktür Ekrem İmamoğlu.
Boşuna Fenerbahçe republic değil yaniKral olaylar şu kadar derin. Fenerbahçe başkanini hapise atamazlar chp başkanini hapise atarlar. Fenerbahçe büyüktür CHP, Ali koç büyüktür Ekrem İmamoğlu.
Hadi gotu yiyosa Ali koçu gondersin Metris'e. Gsliler kendi küçük dünyasında şampiyon olmaya devam etsinlerBaşkanlık bir durum yok zaten. Adam her sene kişisel servetinden para akıtıyor kulübe. Taraftar da gidip fenerium'dan bir tırnak çakısı veya kupa bardak aldı diye transfer istemek hakkımız diyor
Ali Koç yerine başka bir başkan gelse bu yıldız transferler bu kadar kolay yapılamaz. Üstelik te bu dolar kurunda
Koç holdingle iktidarın arası iyi. 23 yılda çok büyüdü koç holding. Koç ailesinin kökleri yahudiliğe dayanır. Erdoğan da Amerika, İsrail, İngiltere gibi siyonist devletlerin en sadık adamlarından birisidir.Hadi gotu yiyosa Ali koçu gondersin Metris'e. Gsliler kendi küçük dünyasında şampiyon olmaya devam etsinler
Kökü yahudi mi adamlar yedi düvel ankaralıKoç holdingle iktidarın arası iyi. 23 yılda çok büyüdü koç holding. Koç ailesinin kökleri yahudiliğe dayanır. Erdoğan da Amerika, İsrail, İngiltere gibi siyonist devletlerin en sadık adamlarından birisidir.
Herkes aynı gemide yani. Ama saf millet anlamaz bunları
Sadece menfaat ilişkisi iyidirKökü yahudi mi adamlar yedi düvel ankaralı
Erdoğan da zerre sevmez Koç Holdingi siyasi görüş farklıdır Koç ailesi solcudur
Adamlar milyon dolar sponsorluk reddetti stada Atatürk ismini vermek için