- 2,006
- 373
- 83
Fb zor şampiyon olur sanmıyorum
Kongre üyesi olmak 100k aq 😁Fanatizm cehalet zaten. Aynen dediğin gibi sen canını paranı verir sahiplenirsin.senşn üstünden kazanırlar kukla olduğunla kalırsın. Siyaset te aynı şekilde ilerliyor
Fb zor şampiyon olur sanmıyorum
Kongre üyesi olmak 100k aq 😁Fanatizm cehalet zaten. Aynen dediğin gibi sen canını paranı verir sahiplenirsin.senşn üstünden kazanırlar kukla olduğunla kalırsın. Siyaset te aynı şekilde ilerliyor
Kanka senin bakış açısı da kötü yanlış anlamadaHayır eskiden Fb liydim. Fb maçını izlemek için işyerinden istifa etmiş biriyim. Lakin sonra bu taraftarlık işinin boş iş olduğunu anladım
Ceremesini çeken taraftarlar sefasını süren futbolcu menajer yönetici vs
Bir umuttur yaşamakPara varken 2k da ben attim nesineden bi umut bekliyoruz
Takım tutmak ayrı babasının malı gibi kavga dövüşte savunmak ayrı. Fanatizm kötü diyoruz bro arasında fark varKanka senin bakış açısı da kötü yanlış anlamada
Takım tutuyorsun diye para mı verecek sana kulüp
O zaman senin hayatta menfaatsiz hiç bir hobin vakit geçirdiğin bir meşgalen falan olamaz
Her şey öyle hayatta halk birilerini destekler sever onun için para harcar mesai harcar
Onlar da Sefa’sını sürer
Senin hatan işten istifa etmek olmuş 😂
Bende onu diyorum işte zatenTakım tutmak ayrı babasının malı gibi kavga dövüşte savunmak ayrı. Fanatizm kötü diyoruz bro arasında fark var
Reis abartmadan kimseyi kırmadan fanatizm iyidir bence daha zevkliBende onu diyorum işte zaten
Tut takımını izle maçını geç gitsin
Hak hukuk adalet miTakım tutmak ayrı babasının malı gibi kavga dövüşte savunmak ayrı. Fanatizm kötü diyoruz bro arasında fark var
Babalar arada evladından gurur duymak isterE biz şampiyon olduğumuzda ne oluyor
4.80 ama önceden oynadim şu an kac bilmiyorumKaç orandan oynadin
Yasalda oranlar daha düşük kac puan fark vardi bilmiyorum ama ramazandayken 4.80 orandan oynadim nesineden3 puan fark var 3.25 oranı var. 9 puan gerideyken 4.50 oran olması imkansızarkadaş güzel kolpa sıkmış
Aynen bende bjk GS maçından önce oynadım işte 4.54.80 ama önceden oynadim şu an kac bilmiyorum
Adam işten istifa etmiş fanatiklik de değil oReis abartmadan kimseyi kırmadan fanatizm iyidir bence daha zevkli![]()
Ne dik durması kardeşim paranın verdiği güç ve kendini beğenmişlik ve gereksiz egodan başka birşey yok ve aziz yıldırımın yarısı kadar anlamıyor futboldan bence
Adam işten istifa etmiş fanatiklik de değil o
O kadar abartmaya gerek yok
Trabzon ve Eyüp maçında takilirlar.Bir Fenerli olarak diyorum kanka çok zor sen baya inanmışsın ama ya ne biliyim Galatasaray olur gibi eğer Eyüp Samsun Göztepe bunlardan iki tanesi süpriz çıkarırsa belki gelebilir senin kupon yoksa ihtimali bile yok gelmesinin