Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fener Şampi Olur 4.5 Oran

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,006
373
83

bekirbecer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
853
508
93
Hayır eskiden Fb liydim. Fb maçını izlemek için işyerinden istifa etmiş biriyim. Lakin sonra bu taraftarlık işinin boş iş olduğunu anladım
Ceremesini çeken taraftarlar sefasını süren futbolcu menajer yönetici vs
Kanka senin bakış açısı da kötü yanlış anlamada
Takım tutuyorsun diye para mı verecek sana kulüp
O zaman senin hayatta menfaatsiz hiç bir hobin vakit geçirdiğin bir meşgalen falan olamaz
Her şey öyle hayatta halk birilerini destekler sever onun için para harcar mesai harcar
Onlar da Sefa’sını sürer
Senin hatan işten istifa etmek olmuş 😂

Adanalıyık01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,163
492
83
Kanka senin bakış açısı da kötü yanlış anlamada
Takım tutuyorsun diye para mı verecek sana kulüp
O zaman senin hayatta menfaatsiz hiç bir hobin vakit geçirdiğin bir meşgalen falan olamaz
Her şey öyle hayatta halk birilerini destekler sever onun için para harcar mesai harcar
Onlar da Sefa’sını sürer
Senin hatan işten istifa etmek olmuş 😂
Takım tutmak ayrı babasının malı gibi kavga dövüşte savunmak ayrı. Fanatizm kötü diyoruz bro arasında fark var

Gfbarmy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
632
168
43
Bir Fenerli olarak diyorum kanka çok zor sen baya inanmışsın ama ya ne biliyim Galatasaray olur gibi eğer Eyüp Samsun Göztepe bunlardan iki tanesi süpriz çıkarırsa belki gelebilir senin kupon yoksa ihtimali bile yok gelmesinin

umut588

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
325
146
43
Ne dik durması kardeşim paranın verdiği güç ve kendini beğenmişlik ve gereksiz egodan başka birşey yok ve aziz yıldırımın yarısı kadar anlamıyor futboldan bence

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,006
373
83
Bir Fenerli olarak diyorum kanka çok zor sen baya inanmışsın ama ya ne biliyim Galatasaray olur gibi eğer Eyüp Samsun Göztepe bunlardan iki tanesi süpriz çıkarırsa belki gelebilir senin kupon yoksa ihtimali bile yok gelmesinin
Trabzon ve Eyüp maçında takilirlar.