Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fener Şampi Olur 4.5 Oran

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,507
2,658
113
Arjantin ve venezuelanin ekonomisi bizden daha iyi anlamina mi geliyor. İsletme mezunuyum ben. Gitsin kumda oynasin bu ulkeler. Devlet enflasyonu bilerek patlatti ekonomiyi buyutmek icin 700 milyar dolardan 1 trilyon dolarin ustune cikti 3 senede. Enflasyonu kontrol altina alacaklardir. Zaten dusuyor fiyatlarin artis hizi. Mehmet simsek tum dunyada yasayan en iyi 4-5 ekonomistten biri olarak kabul ediliyor. 2028 secimlerine tek haneli enflasyonla gireriz tayyipte secimi kazanir :D
İroni mi yapıyorsun gerçek mi söylüyorsun anlamadım. Ayrıca ben Venezuela ve Arjantin'e iyi ekonomiye sahipler demedim ki. Bu ülkelerden sonraki en yüksek enflasyona sahibiz dedim. Sen yüksek enflasyonu iyi birşey olarak anladın herhalde ki ''Arjantin ve venezuelanin ekonomisi bizden daha iyi anlamina mi geliyor. '' diye bir soru yönelttin bana. Hiçbirşey anlamadım söylediklerinden. Bence sen de anlamadın 😁

Devlet enflasyonu bilerek patlattı diyorsun da dostum milyonlarca asgari ücretlinin, emeklinin bu yüksek enflasyonun altında inim inim inlediğinden bi habersin herhalde. A haberden başka kanallara da arada bir bak bence. Yazık. İnanmışsın bir de enflasyonu ekonomiyi büyütmek için bilerek yükselttik yalanına

Başkası olsa çok fena büllük geçerdi seninle dostum bu yazdıklarından ötürü. Ama ben polemik istemiyorum. Bir de ben işletme mezunuyum diyorsun. Dünyanın neresinde var ülke ekonomisini büyütmek için enflasyonu yükseltip kendi halkını açlığa sefalete itmek

Son düzenleme:

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,006
373
83
İroni mi yapıyorsun gerçek mi söylüyorsun anlamadım. Ayrıca ben Venezuela ve Arjantin'e iyi ekonomiye sahipler demedim ki. Bu ülkelerden sonraki en yüksek enflasyona sahibiz dedim. Sen yüksek enflasyonu iyi birşey olarak anladın herhalde ki ''Arjantin ve venezuelanin ekonomisi bizden daha iyi anlamina mi geliyor. '' diye bir soru yönelttin bana. Hiçbirşey anlamadım söylediklerinden. Bence sen de anlamadın 😁
Dediklerimin hepsi gercek ironi degil belgeli :D

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,507
2,658
113
Bizim ulkede 40milyon kisi iyi durumda yasiyor bunlar acliktan ölüyolar bizim ülkede acliktan ölen 1 tane insan var midir? Hemen yardim eder illa birileri biseyler ulastirilir eskiden vardi o ayri :D
Devlet enflasyonu bilerek patlattı diyorsun da dostum milyonlarca asgari ücretlinin, emeklinin bu yüksek enflasyonun altında inim inim inlediğinden bi habersin herhalde. A haberden başka kanallara da arada bir bak bence. Yazık. İnanmışsın bir de enflasyonu ekonomiyi büyütmek için bilerek yükselttik yalanına

Başkası olsa çok fena büllük geçerdi seninle dostum bu yazdıklarından ötürü. Ama ben polemik istemiyorum. Bir de ben işletme mezunuyum diyorsun. Dünyanın neresinde var ülke ekonomisini büyütmek için enflasyonu yükseltip kendi halkını açlığa sefalete itmek

Uçmuşsun sen

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,006
373
83

Turkiyeyle venezuelayi ayni cumlede kullanmak bile cahillik hakaret sayarim :D

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,006
373
83

Uçmuşsun sen
Benim bu yazdiklarima bulluk geçen cahillikten oluyordur reis. En buyuk cahil sizsiniz haberiniz yok bide o daha buyuk cahillik :D

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,507
2,658
113
Yapcak bisey yok reis ezilen ezilecek 100milyon kisi herkes zengin mi olacak
''Enflasyon, ekonomiyi bütümek için bilerek yükseltildi'' yalanına inanacak kadar kendisini kandırmış bir insana birşey anlatamam. İyi geceler dostum. Yazık kafana

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,507
2,658
113
Biz amerikamiyiz dolar

Aaaa ben tv izlemem king 9 saat ekran surem var :D Mehmet simsek arastir sonra adama bok at diycem az arastirsan boka atamazsin zaten utanirsin. Asil cahil sizsiniz bi bok bilmeden salla :D
Heralde dünyadaki hiçbir ülke senin kafana erişememiş olacak ki enflasyonları gram yükselince devlet yöneticilerinin ödleri kopuyor.

Ciddi ciddi burada sana enflasonun iyi birşey olmadığını, yıkıcı sonuçlarının olduğunu izah etmeye çalışıyorum 😁

Kendini daha fazla güldürme bence dostum. Tamam yüksek enflasyon iyi birşey anladım. Umarım bir gün hepimiz senin zekana erişiriz

ultraslan177

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,405
446
83
Bu senede bursa dan gol haberi gelir para hesaba geçince hemen çek

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,006
373
83
Heralde dünyadaki hiçbir ülke senin kafana erişememiş olacak ki enflasyonları gram yükselince devlet yöneticilerinin ödleri kopuyor.

Ciddi ciddi burada sana enflasonun iyi birşey olmadığını, yıkıcı sonuçlarının olduğunu izah etmeye çalışıyorum 😁

Kendini daha fazla güldürme bence dostum. Tamam yüksek enflasyon iyi birşey anladım. Umarım bir gün hepimiz senin zekana erişiriz
ben oyle bisey demedim enflasyon dusucek 2 seneye dedim. surekli enflasyon yuksek olmali demedim. Soylemedigim seyleri kafanda kuruyosun bana atiyosun

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,507
2,658
113
ben oyle bisey demedim enflasyon dusucek 2 seneye dedim. surekli enflasyo yuksek olmali demedim. Soylemedigim seyleri kafanda kuruyosun bana atiyosun
Bu enflasyonu kralı gelse düşüremez. Freni patlamış kamyon gibi uçuruma gidiyor ülke. Ancak serbest piyasa ekonomisini sonlandırırlar, herşeyin fiyatını devlet belirler ve kimse o fiyatın üstüne çıkamaz, ancak o zaman enflasyon hızla düşmeye başlar. Bunu yapmanın da bu sefer başka riskleri var.

Sen enflasyonu, ''ülkenin ekonomisini güçlendirebilmek için bilerek yükselttiler'' dedin dostum. Okuduğum şeyi algılayabiliyorum. Bunu dışarda başkalarına söyleme seni muhatap bile almazlar direk alay ederler

A haber muhabirleri bile bu kadar gülünç birşeyi söyleyemezler artık hepten madara olmamak için

Son düzenleme:

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,006
373
83
Bu enflasyonu kralı gelse düşüremez. Freni patlamış kamyon gibi uçuruma gidiyor ülke. Ancak serbest piyasa ekonomisini sonlandırırlar, herşeyin fiyatını devlet belirler ve kimse o fiyatın üstüne çıkamaz, ancak o zaman enflasyon hızla düşmeye başlar. Bunu yapmanın da bu sefer başka riskleri var.

Sen enflasyonu, ''ülkenin ekonomisini güçlendirebilmek için bilerek yükselttiler'' dedin dostum. Okuduğum şeyi algılayabiliyorum. Bunu dışarda başkalarına söyleme seni muhatap bile almazlar direk alay ederler

A haber muhabirleri bile bu kadar gülünç birşeyi söyleyemezler artık hepten madara olmamak için
Goruceksin reis zaten dustu daha da dusecek millete iskence var 2-3 sene sonra tek hane dusecek 2028de ac internetten imfnin bank of amerikanin ingiltere bankalarinin 2028 turkiye enflasyon beklentisi %14-%18. Dunya dususecek mehmet simsek dusurecek diyor. Ama sen dusmez diyosun cahillikten iste hep

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,006
373
83

Ne a haberi kafayi yersin dis basin okuyorum ben king ingilizcem var. Sen tek biyerden haber alma sadece

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,006
373
83

Ya utan yazdiklarindan hala da bilgisizce sallayarak cevap veriyosun

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,507
2,658
113
Ya utan yazdiklarindan hala da bilgisizce sallayarak cevap veriyosun
Yahu kandırılmaya hala bıkmadınız mı siz. Damat ta aynı söyledi yediniz, Nebati de aynı yalanı söyledi yediniz, şimdi gene aynı yalan söyleniyor ve gene yiyorsunuz. Ben ömrü hayatımda sizin gibi çabuk inanan saf insanlar görmedim. 2 yıl sonra gene ekonomi iyiye gitmezse ve enflasyon düşecek diye aynı yalan gene söylense gene yiyeceksin sen

Afiyet olsun size. Hadi iyi geceler dostum

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,006
373
83
Yahu kandırılmaya hala bıkmadınız mı siz. Damat ta aynı söyledi yediniz, Nebati de aynı yalanı söyledi yediniz, şimdi gene aynı yalan söyleniyor ve gene yiyorsunuz. Ben ömrü hayatımda sizin gibi çabuk inanan saf insanlar görmedim. 2 yıl sonra gene ekonomi iyiye gitmezse ve enflasyon düşecek diye aynı yalan gene söylense gene yiyeceksin sen

Afiyet olsun size. Hadi iyi geceler dostum
Diyorum ki tum dunya dusecek diyor. Tum dunya bankalari amerika. İngiltere herkes 2028de turkiye de enflasyonun %14 dusecegini soyluyor. A haber izlemiyorum anla artik

Kurtaran

🐎KEYFEKEDER🐎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,598
2,839
113
Gelme ihtimali yüksek bol şans

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,507
2,658
113
Diyorum ki tum dunya dusecek diyor. Tum dunya bankalari amerika. İngiltere herkes 2028de turkiye de enflasyonun %14 dusecegini soyluyor. A haber izlemiyorum anla artik
%80 yıllık enflasyonun 14 puan düşmesi başarı mı. Savaştaki Ukrayna bile % 64 yıllık enflasyona sahipti. Bu zekayla sen nasıl hayatta kalabiliyorsun dostum. Bu mantığa göre muhtemelen sen dolar 3 lira civarındayken aniden 18'e fırlayıp sonra 4 tl düştüğünde de göbek atanlardan biriydin herhalde

Yazık kafanıza. 14 puan düşecek diyor :) Ülke tüm dünyada alay konusu haline gelmiş hala bunları savunuyorsun, 2 yıl daha bekle diyorsun

2 yıl sonra görüşürüz o zaman. Bu dediklerini unutma. Gerçi o zaman da yanılmışım demezsin muhtemelen. 2 yıl daha bekle düzelecek falan dersin 😁

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,006
373
83
%80 yıllık enflasyonun 14 puan düşmesi başarı mı. Savaştaki Ukrayna bile % 64 yıllık enflasyona sahipti. Bu zekayla sen nasıl hayatta kalabiliyorsun dostum. Bu mantığa göre muhtemelen sen dolar 3 lira civarındayken aniden 18'e fırlayıp sonra 4 tl düştüğünde de göbek atanlardan biriydin herhalde

Yazık kafanıza. 14 puan düşecek diyor :) Ülke tüm dünyada alay konusu haline gelmiş hala bunları savunuyorsun, 2 yıl daha bekle diyorsun

2 yıl sonra görüşürüz o zaman. Bu dediklerini unutma. Gerçi o zaman da yanılmışım demezsin muhtemelen. 2 yıl daha bekle düzelecek falan dersin 😁
14 puan demiyorum lan kafan almiyor ki. Ben demiyorum dunya boyle soyluyor. Bu sene %40a 2028de toplam yillik enflasyon %14 diyor dunya bizim merkez bankasi 2028 tahmini %8. Mehmet simsek kitabina gore yapiyor işi ekonimi bilimine gore yapiyor. Allah carpsin ki bunlar ingiltere amerikadaki ekonimistlerin soyledikleri