blackzero
Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 4,507
- 2,658
- 113
İroni mi yapıyorsun gerçek mi söylüyorsun anlamadım. Ayrıca ben Venezuela ve Arjantin'e iyi ekonomiye sahipler demedim ki. Bu ülkelerden sonraki en yüksek enflasyona sahibiz dedim. Sen yüksek enflasyonu iyi birşey olarak anladın herhalde ki ''Arjantin ve venezuelanin ekonomisi bizden daha iyi anlamina mi geliyor. '' diye bir soru yönelttin bana. Hiçbirşey anlamadım söylediklerinden. Bence sen de anlamadın 😁Arjantin ve venezuelanin ekonomisi bizden daha iyi anlamina mi geliyor. İsletme mezunuyum ben. Gitsin kumda oynasin bu ulkeler. Devlet enflasyonu bilerek patlatti ekonomiyi buyutmek icin 700 milyar dolardan 1 trilyon dolarin ustune cikti 3 senede. Enflasyonu kontrol altina alacaklardir. Zaten dusuyor fiyatlarin artis hizi. Mehmet simsek tum dunyada yasayan en iyi 4-5 ekonomistten biri olarak kabul ediliyor. 2028 secimlerine tek haneli enflasyonla gireriz tayyipte secimi kazanir![]()
Devlet enflasyonu bilerek patlattı diyorsun da dostum milyonlarca asgari ücretlinin, emeklinin bu yüksek enflasyonun altında inim inim inlediğinden bi habersin herhalde. A haberden başka kanallara da arada bir bak bence. Yazık. İnanmışsın bir de enflasyonu ekonomiyi büyütmek için bilerek yükselttik yalanına
Başkası olsa çok fena büllük geçerdi seninle dostum bu yazdıklarından ötürü. Ama ben polemik istemiyorum. Bir de ben işletme mezunuyum diyorsun. Dünyanın neresinde var ülke ekonomisini büyütmek için enflasyonu yükseltip kendi halkını açlığa sefalete itmek
Son düzenleme: