- 17,304
- 12,348
- 113
Nasip olmadı yapacak bişe yok 😂Oldu da noldu vadeli ozi 🤣🤣
Nasip olmadı yapacak bişe yok 😂Oldu da noldu vadeli ozi 🤣🤣
Ben 3 te 3 bi maç bjk maçını sordu iptal nasil olcsk acabaVbet homeworkda 4 de 3 olduk inşallah 10 20 k alırız
Bu forumda odul miktarı çok az kanka 250 ye rol olmuyor adam güzel niyetli vermek istiyor ama 250 rolde 4 5 adim atıyorsun ve sonuçta kaybediyorsun bence en az 400 olması lazım ki insan 3 adim atabilsinOldu da noldu vadeli ozi 🤣🤣
Bir güne iki tane sığdırabilir benim bugün 2 tane vardı.Ben 3 te 3 bi maç bjk maçını sordu iptal nasil olcsk acaba
Benim her gün icin 1 tane şimdilikBir güne iki tane sığdırabilir benim bugün 2 tane vardı.
Valla erhanım ben 250 atmıyorum atınca 500-1000-1500 öyle atıyorum ha ama adamın kendi kararıdır riske edeceği o kadar olabilirBu forumda odul miktarı çok az kanka 250 ye rol olmuyor adam güzel niyetli vermek istiyor ama 250 rolde 4 5 adim atıyorsun ve sonuçta kaybediyorsun bence en az 400 olması lazım ki insan 3 adim atabilsin
Aynen ole dost biz kazandığımız zaman güzel dağıtım da yapacağımız için artik 250 cidden bizi kurtarmıyor maalesefValla erhanım ben 250 atmıyorum atınca 500-1000-1500 öyle atıyorum ha ama adamın kendi kararıdır riske edeceği o kadar olabilir
Gelirse 519 benimdir bol snasBuda benden 🤣
İsteyen istediği gibi dağıtabilir hacım. Yani vermeyedebilir sonuçta. Adamın verdiği 250yi tartışmaya açmak da bi garip geldi şimdi bana.Bu forumda odul miktarı çok az kanka 250 ye rol olmuyor adam güzel niyetli vermek istiyor ama 250 rolde 4 5 adim atıyorsun ve sonuçta kaybediyorsun bence en az 400 olması lazım ki insan 3 adim atabilsin
Direk yatıyor zaten bak istedin gitti işte offfGelirse 519 benimdir bol snas
Sende az serro deghlsn 😂😂 bol sanss caneBuda benden 🤣
GoooooolGollll @karagalak 😂😂😂
Kanka ondan değil ben burda kimseden odul ver ver demiyorum zaten kendi yakınlarım hariç ama adam 250 verim rol ac dedi bende güzel dillen adama maksadımı anlattım ben rolde 3 adimi atıyorum ondan sonrası gelmiyor 250 olunca mecbur 4 5 adim yapıyoruz ee haliyle ben patlıyorum o yuzden o parada cop oluyor bide ben veya sen kazandığımız zaman güzel de dağıtım yapıyoruz o yuzden dedim yoksa 250 150 için demedim yanjİsteyen istediği gibi dağıtabilir hacım. Yani vermeyedebilir sonuçta. Adamın verdiği 250yi tartışmaya açmak da bi garip geldi şimdi bana.
Yatti evet puahbaDirek yatıyor zaten bak istedin gitti işte offf(( geleceği varsa bile yattı 🤣🤣
Atamaz ki görürsünCrevena attmi bu iş tmm
Dedin ya atacaklar kesin MK 😂😂Atamaz ki görürsün