http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fearjr1992 | Kasa 500 - Hedef 4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,193
9,999
113
Kanka ondan değil ben burda kimseden odul ver ver demiyorum zaten kendi yakınlarım hariç ama adam 250 verim rol ac dedi bende güzel dillen adama maksadımı anlattım ben rolde 3 adimi atıyorum ondan sonrası gelmiyor 250 olunca mecbur 4 5 adim yapıyoruz ee haliyle ben patlıyorum o yuzden o parada cop oluyor bide ben veya sen kazandığımız zaman güzel de dağıtım yapıyoruz o yuzden dedim yoksa 250 150 için demedim yanj
Kardo kötü niyetli olmadığını biliyorum da yani bunu tartışmaya açmak bence en son şey olsa gerek. Benim prensibim daha çok kişiye ulaşmak mesela. Konuda 10 kişi varsa 6 kişiye 500 vermektense 10 kişi 300 yapıyorum. Hem herkesi mutlu etmeye çalışıyorum hem de hepsinin gönlünü yapmış oluyorum. Mesela biri bana o an dese ki bu 300 az kanka bununla bişey olmuyor ver sen o zaman o parayı ben çok gelecek birini bulurum derim. Ama senin kötü niyetli olmadığını düşünüyorım. O yüzden sorun yok.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,193
9,999
113
Kanka ondan değil ben burda kimseden odul ver ver demiyorum zaten kendi yakınlarım hariç ama adam 250 verim rol ac dedi bende güzel dillen adama maksadımı anlattım ben rolde 3 adimi atıyorum ondan sonrası gelmiyor 250 olunca mecbur 4 5 adim yapıyoruz ee haliyle ben patlıyorum o yuzden o parada cop oluyor bide ben veya sen kazandığımız zaman güzel de dağıtım yapıyoruz o yuzden dedim yoksa 250 150 için demedim yanj
Burada verdiğin kadar iyisin insanlar tarafından. Veriyorum veriyorum dağıtımların başına yazıyorum ardından bir iki kere listeye yazmıyorum dmden yazdığı zaman yok çekiyorum hemen etkileşimi kesiyor bazıları. Ama ben salağım ya anlamıyorum. Alayı menfaatçi. Suya götürür susuz getiririm ama haberleri yok.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,213
29,026
113
Kardo kötü niyetli olmadığını biliyorum da yani bunu tartışmaya açmak bence en son şey olsa gerek. Benim prensibim daha çok kişiye ulaşmak mesela. Konuda 10 kişi varsa 6 kişiye 500 vermektense 10 kişi 300 yapıyorum. Hem herkesi mutlu etmeye çalışıyorum hem de hepsinin gönlünü yapmış oluyorum. Mesela biri bana o an dese ki bu 300 az kanka bununla bişey olmuyor ver sen o zaman o parayı ben çok gelecek birini bulurum derim. Ama senin kötü niyetli olmadığını düşünüyorım. O yüzden sorun yok.
Ben zaten arkadasa durumumu bildirdim kanka ben son zamanlarda hep 3 adımdan sonra patlıyorum o yzuden 250 alsam 4 5 adim gidemicegimi bildiğim için Ben istemedim zaten suan osman yapıyor zaten rolu benim konuya 10 adam gelse sevenim mecbur dağıtmayilim tutar fazla olmadığı için açarsam eger sevdiklerime ulaşamazsam millet kırılır Ben biliyorum o yüzden o toplara artik düşük kasaylan girmek istemiyorum sen benim Konuya gelsen kazansam snaa odul veremesem bende üzülürüm zaten al parayi yan cebe koy yok bizde dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...