- 24,964
- 11,247
- 113
BasssVbet homeworkda 4 de 3 olduk inşallah 10 20 k alırız
BasssVbet homeworkda 4 de 3 olduk inşallah 10 20 k alırız
Ben onu aldım diğeri patates 4/2 benim Eyüp iy 0 dedik ordan gümledim bi ikimiz deliymişiz sanırım pafosa oynayan amqPafos dinamo kiev herkes kieve oynadı paylaşıyordu ben pafosa oynadım böyle de bi manyağım 🤣
Kontraya İyi çıktılarFener 4 oldu tecavüz ediyor
Bak yeminle fener real 4. Gollere sallayacaktım 1750Fener 4 oldu tecavüz ediyor
Helal olsun çok güzel maçlar vardı valla bültende bugünKontraya İyi çıktılar
Yav sen de hep sallayacaktın bi salla artık be kardeşimBak yeminle fener real 4. Gollere sallayacaktım 1750
Yi 5 oran çıkıyordu para altında kalacaktık ya yazık ettik nerden siksen buldum bu zencileri
Ben futbol pek oynamıyorum zaten kasada olmadi doğru düzgünHelal olsun çok güzel maçlar vardı valla bültende bugün
Bugünkü futbollara oynanırdı reisBen futbol pek oynamıyorum zaten kasada olmadi doğru düzgün
Korkak oynayınca gelmiyor bu illletBak yeminle fener real 4. Gollere sallayacaktım 1750
Yi 5 oran çıkıyordu para altında kalacaktık ya yazık ettik nerden siksen buldum bu zencileri
Boşver boşver girme o havalara hiç yaparsın atamazlar bişey olur illa ki bende hayalimden 2 milyar dolar kazandım kuponlardan ama gerçekler farklı 🤣🤣Bak yeminle fener real 4. Gollere sallayacaktım 1750
Fenerbahçe 1.54 banko demiştim öğlenBugünkü futbollara oynanırdı reis
23:00da başlayacakLan bu maça ne oldu biri yayına baksın
Ciddi misin duşa gireyim geleyim bare 😀😀23:00da başlayacak
Rolling açtım gelinBugünkü futbollara oynanırdı reis
Ne dedim sana maçtan önce 6 olur dedm demi 7 oldu 😂😂Boşver boşver girme o havalara hiç yaparsın atamazlar bişey olur illa ki bende hayalimden 2 milyar dolar kazandım kuponlardan ama gerçekler farklı 🤣🤣
Oldu da noldu vadeli ozi 🤣🤣Ne dedim sana maçtan önce 6 olur dedm demi 7 oldu 😂😂