- 195
- 54
- 28
Sloven hakem slavko voncic yönetecek muhtemelen
Bende aynı şeyi düşündüm kesin kırmızı çıkar bu maçtaYaww ne kafa yoruyonuz 0.5 üst VARa gidilir oynayin yada maçta kırmızı kart olur oynayın geçin
Var a gidilir kaç oranBende aynı şeyi düşündüm kesin kırmızı çıkar bu maçta
Ona hiç bakmadım. Dün oynadım zaten ilk aklıma gelen kırmızı kart olur bahsiydi.bu totoşlar maçta kavga eder akıllı duramazVar a gidilir kaç oran
En az 3.5 üst bu maç en azDerbinin 2,5 üst oranı 1,40 civarı iki takımda temkinli oynar hatta maç rahat 0-0 bile bitebilir açılan oranlar ilginç geldi bana 0-0 a 25 oran veriliyor maç gününe kadar en az 2,3k civarı basmayı düşünüyorum (yatırım tavsiyesidir üzmeyecek miktarlarda deneyebilirsiniz )
Yabanci hakem yönetirse faul aman aman çıkmazEvi satın faul oynayın iki eviniz olsun
Aynen dost gs yenerBeyler objektif olmak şart. Fenerbahce formda evet dogru lakin fenerin bi oyun yapısı yok belirsiz . Galatasaray baskıyla ilk golü bulup yener tahminim
Demek fb bu maç barcelona kesilcek iyi salliyorsun dist🤣🤣🤣Galatasaray 1 Fenerbahçe 4
Rüyamda gördüm 1k saladım bakalım gelecekmiDemek fb bu maç barcelona kesilcek iyi salliyorsun dist🤣🤣🤣
Kötü yapmissin keşke 2.5 oynasaydın dostRüyamda gördüm 1k saladım bakalım gelecekmi
Aynn dost güzel bunlar olabilecek gibi duruyorKg
Kirmizi kart
Pen6
Bu 3 lu bence banko derbide var 1.5 uste de girilir mali duruma gore girebildigm kadar parca parca yuklu giricem bunlara
Rüyamda gördüm işte ne yapayım ak sakalı Dede 1k bas sonra üzülme dediKötü yapmissin keşke 2.5 oynasaydın dost