Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin FB & GS Derbisi Alt Oğlu Alt

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.50

blackzero

İyi niyetimi silkeyim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,572
2,710
113
Özel oranlar hep 3 gole 5 gole falan açılır gene her zamanki gibi. Bol gol olursa ekmek yeriz bu maçtan. Penaltı olura, kırmızı kart çıkara da birşeyler açarlar belki

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,574
9,490
113
Galatasaray 3 - 0 Fenerbahçe MS
5.5 üst sarı kart
8.5 üst korner
İlk yarı oyuncu değişikliği yok
İlk yarı 1.5 goal alt
Osimhen goal atar
Fenerbahçe penaltı VAR’dan iptal
Kırmızı Kart Carlos

EXAMPLE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
1,022
113
Kg oyna keyfine bak ilk GS 3 attı şimdi fener 3 atsın kimse üzülmesin kardeş kardeş devam etsin zimbamve ligi farkı 9 yaptirmazlar 3 puana düşsün izlenmeyen ligin izlenebilirligi artsın

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,192
13,080
113
derbi için herkes ne kadar keskin ve net tahminlerde bulunuyor la. derbi bilader bu her şey olur ama alt olacağını düşünmüyorum. okan hoca da geri vites yok fenere de net 3 puan lazım bi yerde kopacaktır maç hele gs ilk golü atarsa alt olması imkansız ötesi.

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,780
10,595
113
Derbinin 2,5 üst oranı 1,40 civarı iki takımda temkinli oynar hatta maç rahat 0-0 bile bitebilir açılan oranlar ilginç geldi bana 0-0 a 25 oran veriliyor maç gününe kadar en az 2,3k civarı basmayı düşünüyorum (yatırım tavsiyesidir üzmeyecek miktarlarda deneyebilirsiniz )
bu hafta kritik bakalım

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Bu maç 0-0 bitsin sen 2.5 K basıcam demişsin ben 25K dağıtıcam. Alt olmazsa sen de bir şeyler dağıt ama dost 0-0 demedim bak yine sana kıyak yaptım, alt olmazsa dedim.

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
derbi için herkes ne kadar keskin ve net tahminlerde bulunuyor la. derbi bilader bu her şey olur ama alt olacağını düşünmüyorum. okan hoca da geri vites yok fenere de net 3 puan lazım bi yerde kopacaktır maç hele gs ilk golü atarsa alt olması imkansız ötesi.
Milletin içinde ne bağırıyorsun çocuklara

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,684
1,934
113
Hakem caferinin koylusu olacak. Hukmen fb galibiyeti icin plan yapiliyor bu mac riskli girmeyin derim

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,902
2,260
113
Muhtemelen alt oynayacağım. Şu var ki, GS çabuk gol yiyor. 1 puan GS nin işine gelir. FB ise beraberlik ya da mağlubiyet durumunda şampiyonluk büyük ihtimal gider. Bu yüzden sürekli gol arayacak. Kontrollü oynar demişler FB için. Bence tam tersi. GS kontrolü oynar. Fener çok çılgınca atak yapmak zorunda , gol ve goller bulmak zorunda. Sonuç olarak alt oynayacağım.

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,192
13,080
113
Hakem caferinin koylusu olacak. Hukmen fb galibiyeti icin plan yapiliyor bu mac riskli girmeyin derim
abartılıyo o mevzu ya. adam geçen sene şampiyonlar ligi finali yönetmiş. bu sene önemli şampiyonlar ligi maçları verilmiş hatta bugün juventus psv maçını yönetecek. iyi yönetir kötü yönetir orası ayrı ama şu CVsi olan adamdan daha iyisi Collina'ı falan hakemliğe döndürmek. komik olan hacıosmanoğlu'nun ben varken yabancı hakem getirmeyeceğim deyip sezonun ortasında tam derbi maçta dönekliğinin tutması yoksa isterse uzaydan gelsin hakem sahada top oynayan kazanır.

EXAMPLE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
1,022
113
Muhtemelen alt oynayacağım. Şu var ki, GS çabuk gol yiyor. 1 puan GS nin işine gelir. FB ise beraberlik ya da mağlubiyet durumunda şampiyonluk büyük ihtimal gider. Bu yüzden sürekli gol arayacak. Kontrollü oynar demişler FB için. Bence tam tersi. GS kontrolü oynar. Fener çok çılgınca atak yapmak zorunda , gol ve goller bulmak zorunda. Sonuç olarak alt oynayacağım.
Fener Yensede şampiyonluk gider adamlar hiç yenilmedi dahada yenilmezler puan 3 e düşer lig bitene kadar Anadolu takımlarının içinden geçer GS ne olacak ki başka 3 puan üstüne ikili averajida alması lazım 3.0 yenip

Ümitoloji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,942
4,630
113
bu haftada tüm avrupadaki maçların 0.0 bitme ihtimali varken bu maçın 0.0 bitme ihtimali yok.

EXAMPLE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
1,022
113
Geçen senede ilk maç farklı 2 ci maç farklı oldu derbi maçların sonucu artık tahmini zor bizim Lig'de
Aynen öyle dostum ama fenerden başka Galatasaray'ı yenebilecek takım yok Fenerbahçe Yensede sevinemez GS diğer takımlara puan vermez Fenerbahçe de puan vermez versede beraberlik gelir göte bala

EXAMPLE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
1,022
113
Bizi kendi evimizde fb yensin , tabi yenebiliyorsa 🤣🤣
Çok zor maç aga Galatasaray bu Kasımpaşa değil ne olduğunu anlamadan kalende görürsün topu çok gaza gelirse 3 daha yer fener kontrollü oynaması lazım Kasımpaşa maçı 18 dakkada 2.0 oluyordu atsa Kasımpaşa 0.0 gider uzun süre atan alır bence maçı zaten morinhonun hayatı bu