Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin FB & GS Derbisi Alt Oğlu Alt

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.50

4YapraklıYonca

🍀🍀🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,433
5,859
113
Kim alır kestirmek zorda üst olcağı kesin herşey bi tarafın atacağı 1 gole bakıyor erken gelirse o gol büyük ihtimallede çıkar, ilk golü atan alır.

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,274
708
113
bereaberlık kokuyor ama kg banko taraf alt gırılmez bence

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,274
708
113
Galatasaray sahaya 6 puan avantajı ile çıkacak. Bu onlar için rahat maç oynamak demek. Fenerbahçe'nin kazandığında şampiyonluk şansı artacak , kaybettiğinde ise bence şampiyonluk hususunda havlu atacaktır.

Bu sebeple Fenerbahçe kontrollü oynayarak , önce kaybetmek istemeyecektir. Galatasaray Alkmaar maçını yüksek tempoyla oynayıp , bu maça yorgun çıkacaktır.

Ağır alt olur mu? Bilmiyorum. Lakin 1-1 0-1 1-2 gibi skorlar kalbimden geçiyor.
fenerde anderletc ıle oynucak 3 fark guvenmemlı bence 1 gol yerse gol atamadan fenerbahce gs dan daha cok yorgun olur belcıkand donucek gs 1 gun daha fazla dınlenıcek ayrıca zaten 1 gun ılerıye alındı mac yorgunluk bazından sıkıntı olucanı dusunmuyorum bence avrupadak sonuclar etkıler takımdakı motıvasyonu gs zaten elendı gozuyle bakılıyo fenerbahce elenırse derbı ıcın motıvasyon kaybı olur hele bıde galatsaray eledımı az ısler ozaman deıgsır

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,274
708
113
Vala pazar 0-0 200 altinada 1k basarim param olsa kısır geçer maç temkinli oynayacaklar her iki tarafta hata yapmamaya çalışacaklar şampiyonluğu son haftaya kadar 2 takımda çekişmeli götürecek lig izlenimi olsun diye
3 yıldır oyle gıdıyoda bellı olmaz gs kolay kolay kaybetmez ayrıca buyuk macları cok oynuyo gs tam tersı fb de kotu oynuyo

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Rizespor biraz şanslı olsa Galatasaray orda puan kayıp ederdi Fenerbahçe erkenden kırmızı.gormezse kazanır bence

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,274
708
113
Ev araba satılır FB ye basılır çok güveniyorum. FB şuan formda GS de baya eksikler var. GS nin bu maçı alması mucizeye yakın ki zaten GS ye bu maçı aldırmazlar 9 puan fark olunca ligin heyecanı falan kalmaz sponsorlar ve yayın kuruluşları bu farkı istemez. Gsnin alması mümkün değil. Herşey oynamak değil yani işin icinde bin tane ya unsur var.
derbı macında guvenme knk fb nın daha cok eskıgı var bızde morata ıcardı sakat baska eksık oyuncu yok fb de carlos djku sakat amrabat defans oynucak ortasahada symanskı fred olucak galıba bıde oraya tadıc veya talısca koyarsa ortasaha dıye bısey kalmaz fenerde

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,394
11,656
113
İki takımda cesur bir oyun ortaya koymaz dostum 0-0 gotururler maçı
200 sallasan 5 k verir oluru yüksek
Bu maç şampiyonluk maçı. Temkinli oynaması gereken gs. Bizim cesur oynamamız lazım atarsak atarız ama atmak için uğraşırken yeme ihtimalimizde yüksek

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,574
2,714
113
İki takımda cesur bir oyun ortaya koymaz dostum 0-0 gotururler maçı
200 sallasan 5 k verir oluru yüksek
Fenerbahçe 3 puan için oynar. Alamazsa bu maçı zaten lig biter. 0-0 biteceğini hiç sanmıyorum. İlk yarı için belki kontrollü oyun olabilir ama maçın son bölümleri berabere gidiyorsa oyun iyice rus ruletine döner. Kimin elinde patlarsa. Fener tüm riskleri alacaktır son bölüm eşitlikle gidiyorsa

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Galatasaray yenilemeyecek bir takım değil. Son haftalarda iki takım da şansa göte 3 puan alıyorlar. Zorlanıyor ikisi de sürekli kazansalar bile
2 takımı da hakemler kolluyor biri 102 puan aldı şampiyon oldu birisi 99 puan ile ikinci oldu son 24 e göt zoruyla kaldılar derbinin favorisi olmaz ama bence Fenerbahçe daha cesur oynayacak burda beraberlik bile alırsa Galatasaray şampiyon olur çünkü 2 li averaj da Galatasaraya geçiyor

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Derbinin 2,5 üst oranı 1,40 civarı iki takımda temkinli oynar hatta maç rahat 0-0 bile bitebilir açılan oranlar ilginç geldi bana 0-0 a 25 oran veriliyor maç gününe kadar en az 2,3k civarı basmayı düşünüyorum (yatırım tavsiyesidir üzmeyecek miktarlarda deneyebilirsiniz )
Kanka şu forvetlerle nasıl alt ya ayrıca bi taraf attı mı diğer takım tamamen gözünü karartmak zorunda ayrıca defanslar hata yapıyor illa ki